Är det så? Jag tänkte precis fråga.

Orkar inte berätta om min dag. Den har varit precis som vanligt. Det har inte hänt något roligt och inget tråkigt heller. Inget oväntat, speciellt eller konstigt. En riktigt tråkig dag med andra ord. Vill bara lägga mig i min säng och sova, men det är lite för tidigt för det. Jo, jag råkade glömma mina nycklar i mitt hänglås som jag hade låst skåpet med. Som tur var såg en i min klass det. Andra gången jag gör så, pinsamt.

Jag vill att Fanny ska komma hem nu så att jag kan prata med henne och få veta lite skvaller ;) Finns inget roligt och intressant som händer ute i simmarvärlden just nu. Eller så är det bara jag som inte vet? Jag brukar veta. Men att inte berätta är jag ganska dålig på. Men shit vad jag har bättrat mig. När jag scannar igenom hjärnan kommer jag faktiskt på massa saker som jag inte får berätta och inte har berättat heller! Man kan helt enkelt nästan lita på mig nu. Det är bra, jag vill ju att alla ska berätta för mig.

En annan dålig ovana jag har är att läsa andras sms. Jag älskar det verkligen. Det är som min drog! Jag blir lugn och tillfredställd när jag får läsa en saftig inkorg. Vill ha en nu!

Grönan
Jag, Linus, Fanny
Vi är så otroligt snygga!

Jag hatar fisk

Jag vet inte varför jag tycker om den här bilden. Egentligen är den äcklig, men jag tycker den är fin. Kanske är det för att jag hatar fisk? Jag vet faktiskt inte. Haha, nu måste alla tro att jag är dum i huvudet. Så fin tycker jag inte att den är, men jag gillar den i alla fall ;)


"Det är mellan benen jag är som bäst"

Har träningsvärk i hela kroppen. Så det var tur att det inte var någon träning idag, utan det var bowling på schemat! Jag, Erla, Tinny och Carro bowlade på en bana. Tinny var "superserre" (jätteseriös) och ville inte riktigt vara med på våra lekar. Vi körde rullevarv (kasta klotet mellan benen), vänstervarv (kasta med vänsterhanden), underbenetvarv (slänga klotet under benet), hoppvarv (hoppa och kasta klotet i luften) och baklängesrullevarv (rullevarv baklänges). Sen tror jag vi snurrade lite också, och några serrevarv (seriösa kast) blev det allt. Tror Tinny lyckades få bäst poäng av alla i gruppen, men jag, carro och erla hade i alla fall roligast. Det handlar inte om att vinna, utan att delta, ha rolgit och göra sitt bästa! haha. Här kommer några bilder, men mer finns på min facebook. Nu ska jag äta något och sen blir det väl msn och tv.

                   

Dagens citat: "Det är mellan benen jag är som bäst" - Carro, efter en strike i rullevarvet! (Bild nr.1)

Lämna dina problem till Gud, han är ändå vaken hela natten

Jag är så skjut fruktansvärt trött i hela kroppen. Morgonträning + gympa + gym + fyspass med Pelle är inte bra. Var trött redan när jag vaknade imorse och sen har det bara gått utför. Fast vattenfysen var inte lika jobbig som den brukar  vara, men ändå så jobbig att man vill dö. Och Pierre  hade sagt till Pelle att jag fuskade massor sist så Pelle skulle ha extra koll på mig. Orkar inte förklara för alla vad vattenfys är, men när fotbollslag och Frölunda Indians kör det är det några som brukar spy. Så på den nivån ligger det. Och Pelle är ju som han är, sur och förjävlig, men samtidigt rolig, haha. Konstig kombination... Nu ska jag i alla fall lägga mig i min säng och vila mina stackars ben och min rumpa och plugga spanska tills Grey's börjar. Men jag borde inte ha så ont ändå, det var ju bara 3 varv utfall runt bassängen. Brukar vara fler...

image21

Kvarteret skatan

Jag älskar Kvarteret skatan. Shit Britt vad de är underbara. Kan garva i timmar och på träningarna citerar vi dem tills öronen trillar av på alla andra. Måste bara dela med mig av det här klippet. min humor.


Kvarteret Skatan - Satanisterna


En riktig tisdag* dag

I skrivande stund sitter jag och tittar (mer lyssnar) på Gossip Girl. Riktigt bra avsnitt, Serena och Dan är typ nya Seth och Summer! Passar så sjukt bra ihop. Och allt blev typ bra i det här avsnittet, skulle vara en bra avslutning, men det lär ju hända mer. Precis som i OC, aldrig kan det bara få vara perfekt. Men nu är det Gynning, så jävla rolig är hon! Garvar som fan. Vill vara som henne, tänk vad skönt det hade varit. Bara vara som man är och skita i alla andra. Jag ska aldrig bli vuxen. Eller man måste kunna vara mogen ibland, annars kommer man aldrig bli tagen på allvar. Jag vill bara leka, livet ut.

Just nu handlar det om parfymer. Han snubben verkar helt hög. En luktar tomatplantor, träd, jord och blöta gator? Låter ju jättegott... not. Sen fanns det en som luktade havsvatten! Låter inte heller så lockande. Tror jag ska göra en egen. Funderar på tång, ägg eller räkskal. Vad tycker du? Kommentara!

Dagen har annars varit som en vanlig tisdag. Träningen gick tisdag*, kroppen mår tisdag* och huvudet mår tisdag*. Men det fanns några små ljusglimtar:

Ett MVG på spanskaprovet och min lärare tyckte min resumé på en novel var bra. 87 av 92 poäng. Nästan en liten nördstämpel på den.
6 av 7 på kemiförhöret. Ett litet test, men jag trodde att det gick skit så jag blev glad.
Malvina fyllde år så vi fick kladdkaka med grädde!
Gossip Girl
Min goda mat jag gjorde
I huvudet på Gynning

Tur att det finns ljus i mörkret.


image20

* med andra ord, SKIT. Tisdagar kan åka hem.


Jag har tänkt

Jag har tänkt. (tack, jag vet) Om Sverige var runt skulle inte allt vara så mycket mer praktiskt då? Självklart skulle Göteborg ligga i mitten och runt omkring skulle alla andra städer ligga. Då skulle man typ kunna åka och hälsa på sina kompisar bara över helgen. Ännu bättre hade det ju varit om det också var gratis att åka tåg! Fast jag antar att det skulle bli mindre plugg då. Så skolan skulle man också behöva lägga ner, men det gör väl inte så mycket. Då skulle man verkligen kunna leva livet! Träna, köpa saker och umgås med ALLA sina vänner! Men nu är det inte så, och kommer antagligen aldrig bli så. Antar att det är meningen att jag ska sätta punkt här och försätta läsa min jättetråkiga bok. Nu vet ni vad jag tycker i alla fall.



image18image19
Förresten så hade jag inte började gråta om jag hade fått någon av dessa just nu. Helst båda.

En livbåt

Kollade på bilder på datorn och hittade de här! Tog dem på Stena-färjan på väg till Danmark. Tycker de är så fina och jag blir jätteglad av att kolla på dem. Älskar dem!


     


The Killers - Romeo And Juliet

Den här låten är så sjukt bra. Inte The Killers som gjort den från början men jag gillar den bättre än originalet. Eller det beror på, men oftast den här.

The Killers - Romeo And Juliet



Calleth you, cometh I


GeishaJust nu sitter jag och äter Geisha (MUMS!) och skriver labbrapport (USCH!). Fast jag tycker att jag är ganska klar med den. Hur som helst så har jag i alla fall tagit en paus. Sitter hemma på Donsö, ganska trevligt. Finns inte så mycket att göra här så då blir det ganska mycket plugg gjort i alla fall.

Var på stan igår, med The Gang minus Tinny. Hade inte tänkt köpa något, eller jo, strumpor, men det blev inget köpt. Carro köpte ett par fina skor i alla fall. Träningen igår var hemskt jobbig. Kan skriva upp hela passet, har ändå inget för mig.

Insim

4x100fr F3 1:20
200 löst
6x50 max 

I 50:a. Den serien tre varv. Skitjobbigt. Men jag simmade bra. Låg på 1:03-1:05 på 100-ingarna. Det är bra för att vara mig.

800fr arm F2
16x50   25fj25fr    st.50

Det sista var inte så jobbigt.

Sen var jag bara hemma hela kvällen. Tvingades att kolla på Melodifestivalen med mamma. Alla låtar suger och hela skiten är bara så dålig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det kanske blir ett litet bakverk, om jag orkar. Fast nej, jag behöver inte käka mer sånt nu. Får väl helt enkelt fortsätta läsa min bok så jag har läst de 100 sidorna tills imorgon.


The Ark - Calleth you, cometh I

Jag tänker hoppa, ner från Eiffeltornet om du sviker mig

Jag sitter här halvsovandes och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå och lägga mig. Dagen har gått snabbt, men också långsamt. Hade två lektioner och två läxförhör. Kemin kan ha gått bra, tror faktiskt att jag fattade vad jag gjorde i alla fall. Däremot gick det lite sämre på fysiken. Amanda frågade efter träningen vad det var vi skulle räkna ut och om jag ska vara ärlig fattade jag nog inte ens det. Har tränat två gånger och gymmat en. Morgonträning var faktiskt rolig! Vår kära vikarie som vi har nu som jag inte riktigt vet vad han heter. Oskar eller Fredrik, men de flesta kallar honom Oskar-Fredrik :S Han var i alla fall närvarande idag och det gick att få kontakt med honom (ibland är det svårt) och passet var inte allt för invecklat. Vanessa var också där så då hade jag någon att snacka med på benet, trevigt trevligt. På eftermiddagen var det insim + 5x600. Smidigt, snabbt och bra.

Fanny den jäveln har ju åkt till Paris! Är så avundsjuk. Fast jag ska ju dit vid påsk, woho!

Ikväll blir det nog inte så mycket gjort. Tvn kanske har lust att visa något kul och jag har faktiskt köpt glass. Annars har jag popcorn med, så det kan nog bli trevligt. Ser att det är Next på MTV! Så patetiskt roligt. Men jag kan inte riktigt släppa fysik-förhöret... men det är bara att komma igen.

Har haft Ted gärdestad - Eiffeltornet på huvudet HELA dagen speciellt under passet. Trodde jag skulle dö ett tag. Fattar inte hur det kan vara så otroligt irriterande när man inte kan sluta sjunga på en sång. Försökte sjunga på annat men jag kom tillbaks till den låten hela tiden. Fuck den säger jag bara.



Ted Gärdestad - Eiffeltornet


307037-12



These are crazy days but they make me shine

Seg dag och jag har varit otroligt trött. Vaknade med träningsvärk och det blev ju inte bättre under dagen. Hade spanskaprov sista lektionen. Hoppas verkligen att det gick bra, behöver det. Träningen var lite nedkortad eftersom vi skulle ha ett "möte". Så det blev en och en halv timmes A2 simning. 2100m A2 och sen 16x50 25 max 25 löst. Det kändes, speciellt i mina stackars armar! Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, finns inget på tv och det suger så sjukt hårt. Just nu kollar jag, eller kollar och kollar, på Kustbevakarna eller vad nu skiten heter. Så sjukt tråkigt. Har kemi och fysik-förhör imorgon. Känner att jag inte orkar öva så mycket på det. Får gå om det går, det är ändå inget prov.

Är faktiskt lite sur. Känns som det är mycket som händer nu, men ändå inte. Vill att det ska hända något kul...


Pizza i Barcelona. Vill ha sommar nu!





Oasis - All Around The World

You've gotta make your own kind of music. Sing your own special song

Dagen har varit helt okej. Är helt slut i hela kroppen. Först var det morgonträning och gym. Efter det käkade jag och Elin frukost på Donken. Så himla gott med O'boy och sån Bagel. Mums. Senare åkte jag och Tinny hem till Erla för att vara med henne och plugga. Men det blev inte så mycket plugg. Vi slappade typ bara och Erla lagade god mat. Träning var det sen och det var syra. Gick bra, men jag var otroligt trött. Nu sitter jag här och kollar på Roomservice och väntar på Grey's. MEN egentligen borde jag plugga eftersom jag har spanskaprov imorgon. Får se hur det blir med det... En liten sovmorgon är det imorgon i alla fall.


Elliot Mama Cass - Make your own kind of music

You don't know how lovely you are

Dagen började inte så bra. Skulle haft spanska 08:10 men den blev inställd! Hade kunnat sova 2 timmar till då nästa lektion började 10. Men sånt är livet. Hatar tisdagar. Träningen var inte så rolig heller. Massa 100-ingar fr hårt. Simma i och för sig snabbt och bra, tills på slutet då jag fick kramp i hela vaden och baklåret! Första tanken var typ att hälsenan gått av, för det gick enda från foten och upp till rumpan, men sen insåg jag att det var kramp. Fy fan, har typ fortfarande ont! Inte kul. Sen har jag inte gjort så mycket efter det, käkat och kollat på Gossip Girl. Det var trevligt. Är ledig från skolan imorgon och ska tillbringa den, eller tiden mellan träningarna, med Erla och Tinny. Fast vi ska med plugga och det behövs kan jag säga. Nu är det Gynning som gäller.


Coldplay - The Scientist

We just don't care if they see us fall. If it was true

Dagen har varit både bra och dålig. Gick lite upp och ner. Min dag har sett ut ungefär såhär:

07:30-09:00 träning
09:20-10:00 frukost
10:00-14:30 skola (engelska, samhäll och matte)
15:00-15:40 gym
16:30-18:30 träning


På morgonträningen dök ingen tränare upp. Michael är bortrest och vikarien som vi brukar ha kom inte. Lyckades fixa ett pass på 3500m själv i alla fall. Skolan var tråkig som vanligt. Samhällen var värst, drygare än vanligt. Undrar om man kan ha tråkigare. Gymmet gick bra. Var första gången på ett tag nu! Eftermiddagsträningen gick också bra. 6000m A2. Ganska skönt, men på slutet blev det jobbigt. Efter det fick jag skitont i magen, trodde jag skulle spy på spårvagnen! Fick ligga och vila i sängen en halvtimme innan jag orkade göra mat. Men nu är det bättre, kanske bara var hungrig. Fast nu när jag tänker på det har jag fortfarande ont. Vill sova, men jag borde plugga. Kom på att jag är ledig från skolan på onsdag idag, så fantastiskt härligt. Har prov på torsdag och fredag så det blir perfekt att plugga då. Och då måste jag plugga. Men nu är det väl sängen som gäller, upp tidigt imorgon för spanska. Usch, fy och blä.


Mando Diao - The Wildfire (If it was true)

Vifta med händerna fjortis, vifta med händerna fjortis...

Igår var det då JSM-fest hos Isak Laderborn i Varberg. Vet inte om det finns så mycket att säga. Var kul i början tills jag började bli trött och hela stället invaderades av blonda fjortisar som spelade Gyllene Tider! Det är för fan vinter och inte sommar! Då gömde vi oss i ett rum, jag och Elin, haha. Paulina och Jenny Mattsson var också med. Ingen pallade med fjortisarna. Sen var jag bara jättetrött och när fjortisarna hade försvunnit så orkade jag inte mer. Så jag och Elin hittade två madrasser och gjorde värsta mysiga stället i köket där vi skulle sova, men så insåg vi att alla skulle trampa på oss så vi flyttade några meter. Där fick vi inte heller sova för då hoppade Robin på oss typ 100 gånger och misshandlade oss. Till slut flyttade vi ner till den iskalla källaren där vi egentligen inte heller fick sova i fred, men så länge inte Robin försökte döda oss så var det lugnt. När vi vaknade var det typ -10 grader. Hatar att sova i sovsäck, så jävla trångt och man kan inte röra sig! Får panik. Vi blev i alla fall väckta när de började dammsuga. De hade typ en sån slang man sätter in i väggen och sen själva dammsugaren var typ i källaren så när den gick igång trodde jag typ att min sista stund var kommen. Vi lyckades i alla fall överleva och nu är jag äntligen hemma. Aldrig mer säger jag bara.

Imorgon börjar skolan igen. Vill verkligen inte. Har inte pluggat något under veckan och jag har två prov nästa vecka. Är så dum! Så dumt av mig att gå på festen med, hade mått så mycket bättre om jag varit hemma och då hade kunnat sitta här med gott samvete också för jag hade antagligen pluggat tidigare under dagen. Ska i alla fall gå och lägga mig snart. Kanske ska öva lite spanska innan. Måste i alla fall ha lite mat i magen innan jag somnar. Morgonträning väntar imorgon. Tjohej.


Fronda - Fjortis

För du är det finaste jag vet

image9I natt sov jag med Paulina och Alicia. Alla tre i EN säng, det var trångt och varmt. Men jag låg ytterst och tryckte in dem, så det var lugnt då jag väl somnat. På kvällen käkade vi pizza och hyrde två filmer. Orkade inte se någon av dem typ och den första kollade vi inte ens klart på. Elin var med också!

I morse så fick jag åka och träna själv. Paulina och Alicia ville inte träna, då träningen var frivillig. Pierre skulle typ på kalas, dålig ursäkt. Men jag ville träna och vi var faktiskt hela 5 stycken där! Körde slang ut, fy fan för det. Sen åkte jag hem för att käka och typ hämta grejor. Ska snart åka till Alicia igen. Sen ska vi åka till Varberg och JSM fest. Får se hur det blir. Om det blir tråkigt kan du ju räkna med ett samtal från mig ;)  men nu måste jag tvätta mitt hår eftersom jag glömde mitt schampo! Hatar mig själv ibland.

Måste bara säga att idag var första gången jag slog in den nya portkoden direkt sen vi bytte kod vid årsskiftet.  Tidigare har jag alltid slått in den gamla först. En stor seger.


Håkan Hellström - Det Är Så Jag Säger Det

I got soul, but I'm not a soldier

Fick virus på min dator igår! Så jävla irriterande. Men duktig som pappa är så lyckades han bli av med skiten. Tur det, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Jag och Helena kom fram till att folk har för mycket fritid. De vet inte vad de ska göra och då kommer man på idéer som att göra datavirus. Jaja, hoppas de njöt.


The Killers - All These Things That I've Done

Let's not let just one night fuck it all up, don't let the devil ruin it all

Alla hjärtans dag. Tycker det är en väldigt överskattad dag som inte borde finnas. Kan man inte tycka om varandra alla dagar på året istället? Och tänk på alla som inte har någon. Sen blir det ju inte mycket bättre då MTV spelar massa kärlekslåtar. Top ten at ten kärlekslåtar. Det värsta var ändå att "I will always love you" kom tvåa. Men det var Timo Räisänen som vann, så det är lugnt! Måste bara säga att jag hatar Jamba-reklamerna på MTV. Speciellt hans röst, jag ryser. Allitd samma person som snackar. Och reklamerna är bara så jävla patetiska och kommer hela jävla tiden! Är det nån som ens kollar på dem och ännu värre, köper?

Inatt drömde jag att jag hade svaret på "vem som kom först, hönan eller ägget" och att jag blev jättekänd bara därför. Men sen hann jag vakna innan jag fick veta vad svaret var.


Timo Räisänen - Don't Let The Devil Ruin It All

Juliet, I'd do the stars with you, anytime

Jag är jättetrött. Gick och la mig för sent igår och gick upp på tok för tidigt. Sov inte så bra i natt heller. Men det är nog bra, för då somnar jag tidigt ikväll efter träningen. Saknar träningen lite, så det ska bli skönt att träna, fast ändå inte. Orkar inte börja träna hårt igen, det har ju varit så skönt att toppa. Men samtidigt vill jag börja träna hårt och bli ännu bättre! Så det är väl ungefär vad som kommer hända idag. Ska åka in till lägenheten klockan tio, sen känner jag att jag faktiskt måste gå till stan innan träningen. Har förresten bestämt mig för att gå på JSM-festen, insåg att jag inte har något annat för mig ändå. Och Elin har lovat att inte bli full, så jag överlever nog. Känner mig för övrigt inte så glad idag. Känner mig ensam, skumt. Tur att jag slipper skolan i alla fall. Tror inte det är min dag idag.


Nu har nästan hela dagen gått, bara Grey's återstår ;) Städade lägenheten innan träningen faktiskt! "Fett stolt" ;) Träningen gick faktiskt bra, trots att det var bensyra. Kändes lite jobbigt då jag varit ledig några dagar. Hatar att det är sportlov, för då är badet fullt av blattar och vattnet är helt äckligt! ALLA åker typ och badar på sportlovet. Usch och fy. Efter det tvingade Alicia och Elin med mig till stan för de skulle på nån superrea (allt kostade 20kr), har tyvärr glömt namnet på affären, men de hade inga herrkläder. Jag gick mest med för att de hade planerat att gå och fika men vi blev så hungriga så det slutade med en kebabtallrik. Spontant och gott, det uppskattas. Sen handlade jag också. Shit britt vad jag har varit duktig idag! Imorgon kommer Paulina, fast sent, så jag träffar nog inte henne förren på fredag. Då vill jag gå på bio, det var ett tag sen.


The Killers - Romeo And Juliet

Andra dagen på mitt lov

summer och sethIgår blev det som sagt inte mycket gjort. Efter att jag hade bakat satt jag vid datorn resten av kvällen. Mamma tvingade med mig på en promenad, vilket inte var helt fel kanske.

Idag har jag inget speciellt på schemat heller. Vet bara att jag ska hjälpa mormor med att köra skräp och innan det borde jag duscha, i fall någon skulle se mig. Skrev faktiskt in alla resultat från JSM och GP i min träningsdagbok förut, är ganska stolt. Skönt att ha det gjort.

Ikväll ska jag se på tv. Tror det är Gossip Girl, om jag inte minns fel. Tycker det var ganska bra, påminde mycket om OC, och det är ju bra. Saknar OC, vill se det nu! Lätt den bästa serien som gjorts. Sen är det väl Gynning, det får man inte missa. Så sjukt skön.

Nu har jag duschat, hjälpt mormor, hämtat ett paket på posten och handlat. Känner mig duktig och jag förtjänar lite tid vid datorn!

image8

Sportlov

TitanicFörsta dagen på mitt sportlov. Har inte tänkt göra något speciellt, mer än att slappa. Är väldigt trött, kanske för att jag gick och la mig sent båda igår och i förrgår. Fast det var i och för sig värt det, vi kollade ju på Titanic! Första gången Erla såg den, så vi tog hennes Titanic-oskuld ;) Igår så jag förresten Deja Vu, den var konstig. Förstod typ inget, eller jo i slutet. Men den var konstig som sagt.



HugoIdag har jag inte hunnit med så mycket mer än att äta frukost. Kollade lite på Kvarteret Skatan. Sen har jag roat mig med att spela ett gammalt spel jag alltid spelade när jag var liten! Hugo! Så sjukt kul. Dock lite dålig bild och spelet är skitdåligt gjort men det är ju några år gammalt. Snart ska jag göra mat och sen ska jag baka.

Helgen

Jag

Simmade GP i Jönköping i helgen. Hade väl inte så höga förväntningar då det inte gick så jättebra på JSM. Simmade inte så många lopp, bara 50,100,200br. 50 gick väl som det brukar göra. 31,62. Vet inte om det är bra, gick inte till final i alla fall. 2:23 på 200br, simmar typ dåligt och har tappat tekniken. Känns inte så kul. Hade 2:21,39 i finalen. Det är lite mindre än 2 sekunder över pers, så det är bra, även om simningen inte stämmer. Vann i alla fall och fick 800 kronor. inte helt fel. 100br gick sådär. Blev 4:a på 1:07,2 tror jag. Var väl inte så supertaggad inför det loppet, kanske pågrund av att det inte är så kul att tävla när det känns förjävligt. Men så länge resultaten är bra, så är det ju alltid skoj. Ser fram emot att börja träna igen och rätta till simningen, men först ska jag vila några dagar. Har ju sportlov också! Så för tillfället är jag hemma hos familjen, har planerat att stanna här tills på tisdag eller onsdag. Skönt med gratis käk :D

GP i Jönköping

Haha, jag visste att jag inte skulle komma ihåg att skriva. Men nu har jag förfärligt tråkigt, så jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg. Nästa inlägg lär ju komma om ett halvår.

Igår skrev vi uppsatser i skolan och jag och Tinny skrev samma berättelse men ur de två huvudkaraktärernas olika perspektiv! Värsta snilligt. Linnea som testar oss i sitt projektarbete (att skriva en handbok om hur att skriva en berättelse för gymnasieelever) gillade inte riktigt vår berättelse med lite incest i, haha. Det hela resulterade i alla fall i att jag fick en blåsa från min penna och smärtor i handen.

På träningen lekte jag och Erla mest. Vi fick faktiskt det, en egen bana och allt! Så på lite mer än en timme hann vi simma ca 1500m. Pinsamt, men vi ska ju ändå simma GP, så det spelade ingen roll. Vi övade starter och Erla startade som en jag-vet-inte-vad!

Kvarteret SkatanOch nu sitter jag här, borde egentligen packa inser jag nu. Vi ska åka 1, så jag har egentligen ganska gott om tid. Har börjat städa också, men jag kom inte så långt. Hann öppna spanskaböckerna också, men insåg att provet inte är förren om 2 veckor, så det är chill. Vill kolla på Kvarteret Skatan, men jag tänker inte tillåta mig själv att göra det förren jag har gjort allt jag ska. Sen är det GP som gället, ska bli skoj. Hoppas jag simmar lite snabbare än på JSM. Bäst jag börjar göra vad jag ska.

RSS 2.0