Charlie, it hurts!

Jag kan berätta för dig att träningsvärken i mina ben är inte nådig. Har förstås träningsvärk i hela kroppen, men i benen gör det till och med ont när jag går. Nästan även när jag ligger ner. Så träningen idag var helt underbart skön att genomföra. Varje vändning kändes som att bli påsatt av en gaffeltruck. Men inte klagade jag för det! (Jo det gjorde jag, men jag gav inte upp i alla fall) Ångrar mig lite att jag gymmade igår, men jag kan inte förstå hur det kunde gå så här snett. Har visserligen varit sjuk, men lite mer än så borde jag väl ändå tåla! Nog om det. Nu ser jag fram emot en härlig jul som jag tänkte börja i sängen, om några minuter. Har även bestämt att jag ska gymma någon gång under veckan eftersom vi inte har simning fören på måndag. Känner inte för att gymma nu men jag kommer förhoppningsvis inte ha träningsvärk resten av livet. Nä nu ska jag försöka ta mig ner för trappan och hoppa (mer åla mig) i säng.
God natt och god jul på er hörni!

Det är över nu (fast det är nu det börjar)

Idag har jag skurat alla dörrar i hela huset och alla lister. Är jag inte duktig? Självklart var jag tvingad men det hör inte hit.

Idag ska jag träna. Första "jullovspasset" vilket innebär 3 timmar simning och ca 10000m. Jag har också insett att jag behöver gymma så jag tänkte göra det innan. Jag kommer vara helt död sen, men jag hoppas det är värt det. Får ju vila hela julen sen! Fast jag vet inte riktigt när det är träning nu på lovet, alla har ju fått planering utom jag, så de kanske inte vill att jag ska komma? Vet (blev plötsligt osäker) att det är 16:00-19:00 idag i alla fall. Siktar väl på att vara där 14:30 så jag hinner gymma och jag lär inte komma där ifrån fören 19:30 kanske, om vi nu ska rivstarta med 10000. Kanske blir 8000-9000 bara? Hur som helst så är ju 5 timmar på Valhalla aldrig fel! Vad har jag gett mig in på egentligen...

Gör en sån här idag med, haha!
Dagens humör: Spänd, typ nervös (är det ett humör?)
Dagens klädsel: Mjukisbrallor, reklam t-shirt (ska nog byta om innan jag går)
Dagens frisyr: Samma som i går, fast kortare
Dagens roligaste: Att jag är helt öm efter att ha testat mammas masagestol
Dagens tråkigaste: Att städa
Dagens beroende: Plåster
Dagens borde: Sova
Dagens prestation: Det blir nog träningen, om jag överlever
Dagens planer: Laga mat, gymma, träna, SOVA
Dagens låt: Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra (jag och Olivia sjöng singstar, haha)


Vilken rolig dag

Jag har inte gjort mycket idag. Men nyss bakade jag lite julgodis. Som inte ens blev gott, gillar inte mörk choklad. Det är ungefär så långt jag orkar skriva. Ska snart iväg och klippa mig förresten! Kan behövas...

Hinner med en sån här innan...

Dagens humör: Rastlös
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, sleten t-shirt, badtofflor och av någon anledning mammas lila läsglasögon
Dagens frisyr: Morgonruffs, fast klockan är 4 på eftermiddagen
Dagens roligaste: Min lillebror i skolkatalogen
Dagens tråkigaste: Det mesta
Dagens beroende: Kondenserad mjölk!!!
Dagens borde: Egentligen inte så mycket faktiskt
Dagens prestation: Jag städade faktiskt i köket
Dagens planer: Klippa mig och kanske göra knäck ikväll. I alla fall om jag får bestämma.
Dagens låt: Har inte lyssnat på musik idag

Hoppas din dag är lika underhållande som min

Trött på skiten

Idag mår jag mycket bättre. Febern försvann i onsdags och huvudvärken är borta idag. Så jag känner mig frisk och kry (säger man så?) förutom att jag mår illa när jag äter. Det typ bubblar i magen och det känns som jag ska spy. men sen rapar jag bara. Så har det varit sen i tisdags, fast det har blivit lite bättre. Fattar inte riktigt grejen, lönt att må illa om man ändå inte ska spy? Det ser mörkt ut på träningsfronten den här veckan. Lär ju inte träna imorgon, kanske lördag. Eller varför inte gå direkt på ett tre-timmars-pass på måndag? Det är ju tur att mamma håller mig sysselsatt med städning och diskning.

En sjuk Antons funderingar

Här kommer ett inlägg bara för att jag har så tråkigt.

Jag är sjuk och det är fruktansvärt tråkigt! Så typiskt när jag faktiskt var sugen på att träna hårt och simma långt den här veckan. Men jag har ju inte varit sjuk mycket och jag brukar ju inte hoppa över pass, så det är nog ingen fara. Kommer nog simma ganska många meter nu i jul ändå.

I helgen var det juldopp. Vi firade linn på lördagen så det var lite segt och jag var trött, men vad gör man inte för att ställa upp för klubben? Det var hur som helst skitpinsamt när vi hade luciatåg med alla de små barnen och alla sjöng i otakt. Orkade inte vara med på polomatchen sen men ställde i alla fall upp på "på tvären"-simmet som jag lyckades vinna! Kan ju sammanfatta det med ett ord: mjölksyra. Redan här började jag väl känna att jag inte var riktigt 100% frisk och på måndagen gick träningarna segt och sen blev jag sjuk under natten. Igår hade jag ont i hela kroppen men idag är det mycket bättre. Febern är borta, men jag har fått ont i huvudet istället. Har sjukanmält mig från skolan, så jag har jullov nu! Riktigt skönt :) Hoppas i alla fall på träning på fredag så jag hinner köra något pass innan jullovsträningen. Behöver handla julklappar också så jag har verkligen inte tid att vara sjuk!

Helt sjukt att det redan är 17:e idag! Vad hände där liksom? Tiden går fort.

Det som irriterar mig mest med att vara sjuk är att jag missar träning. Första dagen är ganska skön, men sen börjar det krypa i kroppen på mig. Hela dagen har jag intalat mig själv att det inte gör något. För jag anser ändå att jag är väldigt seriös med min träning. Jag har aldrig skitit i ett pass för att jag inte orkat och när jag var liten vägrade jag att åka på kalas för då skulle jag ju missa en träning! Jag är nästan aldrig sjuk (idag var första gången jag sjukanmälde mig till skolan, sen jag började gymnasiet, visste inte ens hur man skulle göra ;) ) och jag försöker alltid få ut något av passen. Går simningen inte bra, kan man alltid göra bra vändningar osv. Så att jag nu missar några dagar spelar nog ingen större roll, men det svider ändå. Och nu vet jag inte riktigt varför jag skrev det här, men jag kände att jag var tvungen att få ur mig det. Kan ju tillägga att något som stör mig sjukt mycket är de som tror att de tränar så jävla bra och hela tiden intalar sig själva att de faktiskt gör det och tex berömmer sig själva för att de faktiskt har simmat hela passet (vilket alla andra klarar av, alla pass!) Ännu värre är det när de sen klagar på att det inte går bra på tävlingar! Finns så mycket jag vill säga det vissa personer, men det ska vi inte ta nu. Men vem vet, jag kanske är en av dem som tror att jag tränar så mycket bättre än alla andra... Aja, det börjar skena iväg nu, jag gör nog bäst i att återgå till min tv.

Patetiskt

Jag förstår inte hur det kan vara lika många som går in på min blogg när jag INTE skriver som NÄR jag skriver, men det är ju inte mitt problem. Eller det kanske det är?

Har i alla fall inte så mycket att göra. Inte så mycket att göra som jag vill göra i alla fall. Borde plugga. Eller egentlige skulle jag vilja säga att jag pluggar, fast jag har ju bara läst en mening och sen pausat så det skulle väl vara att ljuga. Jaja, ska väl återgå till biologin och mitt glassätande. (Verkar nästan som jag firar läxan med glass? usch nej)

RSS 2.0