Västtragik

Jag måste börja med att säga att jag äntligen vet vilken nationalsång det var jag nynnade på en hel träning förra veckan! Försökte få Michael att nynna diverse nationalsånger men han kunde inte. Så nu har jag kollat på youtube och det var Italiens. Det var faktiskt den jag trodde det var. Fast det är ju bara en liten bit jag har på huvudet. Om ni vill höra den själva kan ni söka upp den på youtube ;) LÄNK http://www.youtube.com/watch?v=KwVSTXn5ghw&feature=related

Träningsvärken är till och med värre nu! Var tvungen att stretcha för att kunna sitta ner utan att ha ont. Är helt död, fattar inte varför. Träningen var ganska köttig. Bland annat 10x100fr 1-10, de två sista från pall. Och det var så sjukt äckelvågigt i bassängen idag. Typ alla blattar i hela Göteborg skulle till Valhalla samtidigt och bada. De fattar ju ingenting heller! När vi skulle lägga i linor tog typ alla tag i dem och när badvakten skulle ta upp en lina som låg åt andra hållet och delade av bassängen så var det en fet jävel som hände i linan medan hon drog upp den! Trots att badvakten sa till honom minst 10 gånger. Tack å lov så ska de bygga en simhall i Angered, så behöver de inte åka så långt och så slipper vi se dem.

Har jag berättat om hur mycket jag stör mig på människor som går långsamt framför en? Har jag berättat om hur mycket jag hatar Apoteket och deras lååååångsamma personal? Har jag berättat om hur mycket jag hatar människor som inte kan passa tider? NEJ jag är aldrig stressad.

Det var vad jag hade att säga, ha ett bra liv

Zoombie Stripper

Onsdag
Jag morgontränade. Innan det mätte vi typ hur mycket fett vi har i kroppen? Fast vi har inte fått resultaten ännu, vet inte om jag vill se dem. Sen var jag med Alicia och vi satt vid datorn hela "pausen" fram till eftermiddagsträningen. Där hade vi landträning, som vi tydligen ska börja med nu. Massa jobbiga övningar och allt skulle typ göras i perfekt streamline hela tiden! Snacka om syra i armarna... Efter det var jag helt söndersvettad, har aldrig varit så svettig. Fast Carro var nog värst med sitt rövsvett.

På kvällen åkte vi hem till Amanda. Och vi innebär typ hela simgruppen (nästan i alla fall) Innan hade vi hyrt film och köpt mat, tacos. Det var svingött. Filmerna var väl sådär kanske, vi hittade typ inga bra. Men jag och Carro tyckte i alla fall att Zoombie Stripper var rolig! Orkar inte förklara vad den handlar om, men titeln säger väl en del. Annars kan ni säkert googla den. Efter filmen skulle vi se någon annan film men då somnade jag. Typ alla sov över, det var helt knökat! På morgonen såg vi slutet på filmen eftersom Erla hade stängt av efter att ena tjejen hade börjat skrika? Men jag fattade typ inget. Innan vi åkte hem spelade vi Wii också!
Och nu är jag hemma. Ska snart laga mat och sen åka till träningen. Har träningsvärk överallt. Axlar, armar, rumpa och ben, men jag gillar det... Extra skönt att gå i trappor!


Där har vi det

Idag vakade jag (typ för 5:e gången) klockan 10! Helt underbart. Var väldigt länge sen jag sov så länge, bruknar vakna vid 8. Tror det var för att jag hade öronproppar. Pappa sov hos mig och skulle kolla på tv när jag skulle sova så jag testade och det funkade ju väldigt bra tydligen. Det bästa är att jag somnade innan 10 så jag har ju sovit 12 timmar!
Hade nog kunnat ligga kvar lite till men jag var så stört hungrig, så jag käkade typ frukost på 10 minuter. Var tvungen att dricka varm o'boy för att få bort att torkat slem jag hade i munnen/halsen. När jag är lite tät i näsan så andas jag med munnen och efter en hel natt är man helt igenmurad i käften! Skitäckligt!

Nu ska jag städa och fixa lite. Jag känner att det är vad den här dagen har att ebjuda. Ska träna halv 3. Men jag måste gå upp typ 4, för jag ska på sån kurs man måste gå när man ska övningsköra. Den håller på från 16:15-20:00. Underbart.

Måste säga att jag gillar MTVs Top 10@10 idag. Typ hitlåtar från 2003, om jag fattat det rätt. Bara låtar man kan ;)


I'm so cold Jack!

Då var det kväll igen. Hittade en bra ram i stan och köpte en mössa eftersom jag tappat bort min andra.

Träningen gick bra måste jag säga. Fortsatte min bröstsims-kamp. Det var hemskt. Som jag ska simma nu påminner väldigt mycket om kallsupsbröstsim, och ja, jag svalde mycket vatten. Det blev ganska mycket fjäril också, vilket jag i och för sig gillar, men det är jobbigt.
Var väldigt köttig på träningen måst jag säga. På slutet blev jag helt speedad! Sen kom Vanessa och hälsade på. Hon hade tydligen missat sin buss när hon skulle byta i Göteborg, om jag förstod det hela rätt. Trevligt att se henne i alla fall. Fick mig ett nyp i rumpan! Det måste vara nåt speciellt med min rumpa eftersom alla ska pilla på den hela tiden! Man kan ju alltid hoppas att det är något positivt...
Men roligast hade vi efter träningen! Vi sjöng julsånger i en halvtimme typ. Sen på slutet hade jag, Erla och Alicia en julshow då vi sjöng en liten bit av alla julsånger vi kunde komma på, hade luciatåg och spelade även upp några scener ur Titanic! Så kan det gå ibland när man är trött ;)

Nu har jag ätit mat, skrivit träningsdagbok och kollat på Vänner. Jag älskar vänner. Ibland önskar jag att jag var en av dem, för de verkar ha det så kul! Annars är det inga roliga program på måndagar. Lite surt! Färjan liksom, skjut mig säger jag bara.


Glass

Måste bara säga att SIA gör typ den godaste glassen som finns. I alla fall de jag har smakat! Just nu äter jag SIA gräddglass hallon. Det går inte att beskriva hur gått den smakar.
Andra favoriter är apelsinchoklad och päron. Tyvärr har jag inte sett apelsinchoklad i affären på väldigt länge, men de hade med den på sin hemsida så jag antar att de fortfarande gör den. Mums säger jag bara!


Det är ingen Big Deal

Klockan är 12 och halva dagen är avklarad!

Började med morgonträning. Gick bra. Vi filmade idag istället. Det är något man borde göra oftare! Man såg ju vad som var fel och det är lättare att rätta till det och man ser själv. Bland annat så gör jag en jättestor kick i svaldraget som bromsar upp all fart och ändå trodde jag att jag gjorde värsta mini-kicken. Så det ska kännas som jag inte gör något alls. Sen simmar jag för mycket uppåt, fast det har jag ju i och för sig vetat länge men nu ska vi försöka rätta till detta. Bland annat ska jag börja med att inte lyfta upp huvudet vilket är lite svårt när man kommer till vändingen, för jag ser inte ett skit.
Måndagar är ingen bra teknikdag heller, för jag har typ ingen vattenkänsla...
Efter det gymmade jag. Det gick bra, men tog lång tid. Fast jag var ganska långsam. Hade ju inte bråttom till något.

Nu har jag precis ätit mat. Gjorde typ grekiska biffar, haha. Men det var någon kryddblandning som man skulle blanda med köttfärs så det var inte så avancerat. Gott i alla fall. Just för tillfället vet jag inte vad jag ska göra. Men jag ska till stan innan träningen sen, så jag ska väl inte sitta här allt för länge.

Har försökt att ladda ner min och Erlas favoritlåt från danmarkslägret!
Koko - Open Your Eyes, tror jag den hette. Så sjukt dålig så det är inte sant! Jag skrattade ihjäl mig varje gång jag hörde den. (Pharao - I Show You Secrets var och en favorit!)
Såklart hittade vi dem på Carros iPod! Den är go! ;)

Här har vi den! http://www.youtube.com/watch?v=2dTq70oueWA
Början är så fin. Hey na na na na na na na na

Hittade Pharao med! http://www.youtube.com/watch?v=bawog6vNcTg
Känns som det är ganska gamla låtar :P


Tjuvlyssnat

Från tjuvlyssnat.se. Älskar den sidan!

Två tjejer 14~ kommer ut från ett klassrum efter att ha haft ett prov. 
Tjej 1: Vad svarade du på frågan om vem som är Rysslands premiärminister? 
Tjej 2: Jag var inte riktigt säker, så jag skrev Stalin.

HAHA!

Minnen

Idag har jag varit en kämpe. Jag sålde tidningar i ösregnet och lyckades skrapa ihop 153kr. Alltid något. Efter det fick jag springa ner till båten eftersom jag trodde att mamma skulle köra ner mig, men nej nej. Sen satt jag och svettades hela båtturen. När jag kom in till fastlandet åkte jag och pappa för att storhandla. Blev väldigt dyrt, och vi kan inte förstå varför. Vi köpte inte ovanligt mycket. Men jag ska trots allt äta hemma nu på lovet och inte i skolan. Är lite orolig och undrar vad detta ska ge för konsekvenser. Kommer säkert få betala lite själv...
Meningen var att jag skulle åka in till Valhalla för att filma vändingar och starter, men vi fick skjuta fram det. Så jag har bara suttit här i lägenheten istället. Kunde åkt dit ändå och kollat på Sum-sim men Carro skulle bara simma första grejen så jag orkade inte det.
Har ändå varit sysselsatt med annat, vilket jag inte kan berätta nu. Men snart! Jag är så nöjd!

Imorgon är det morgonträning 07:30-09:00 sen tänkte jag gymma så jag slipper göra det innan träningen på eftermiddagen (16:30-18:30).
Mellan passen ska jag hem och äta, sen funderar jag på att gå en sväng till stan. Det är ju ett måste på lov!

Nu ska jag äta macka och yoghurt och sen är det Gossip Girl, tror jag i alla fall.

Time

Idag fyller Erla 18 år! GRATTIS!
Vår present till henne kommer bli bäst. Dock kräver den lite tid, men har hon väntat i 18 år kan hon vänta några dagar till.



Jag har själv funderat lite på vad jag kan önska mig när jag fyller år/i julklapp. Fyller ju år i januari. Tiden går snabbare än vad man tror och plötsligt vill alla släktingar veta vad man önskar sig och man har absolut ingen aning om vad man vill ha. Så i år börjar jag i tid. Eller jag har mer skrivit ner vad jag vill ha för tillfället, så slipper jag ju köpa det själv ;)

Pilatesboll
Asbra att ha hemma ju, så kan man göra sånna magövningar och sånt. Precis vad jag behöver! Då kanske man kan få en platt mage + att alla släktingar tycker man är värsta sportig. Fast de tycker de nog redan att jag är? Nej, de tycker nog mest jag är galen.

Prenumeration på Café
Gillar att läsa tidingar och jag är väl ganska intresserad av mode. Eller mer kläder egentligen, följer inte något mode. Men det står mycket intressant där och det är ju en bra present eller hur?

En klocka
Jag har helt plötsligt fått för mig att jag vill ha en klocka. Inte en vanlig klocka, den ska vara cool och rolig. Hittade flera fina på Swatch. Annars gillar jag Cheapos klocka som tydligen ska säga hur mycket klockan är när man trycker på en knapp! Fast den är inte speciellt snygg, men cool.

Det är väl ungefär så långt jag har kommit hittills. Har önskat mig en stekpanna av min faster eftersom hon skulle till Ullared ;) På tal om det vill jag också åka till Ullared.



Ocne again, again heter den här klockan. Funderar lite på hur den fungerar, men det är skitsamma för cool är den. Från Swatch, de gör ascoola klockor!



Be lucky skulle mamma nog hellre köpa. Hon tycker att jag är en gris. Fast en klocka med grisar på? Lite svårmatchad kanske... Också från Swatch.


Cheapo. Tycker faktiskt den är ganska cool, fast ganska ful. Typ ful-cool. Finns i alla möjliga färger, utom grön... Hade ju varit pricken över i med en grön klocka. Men silver, guld, svart eller vit duger också. Kostar bara 200kr desutom. Funderar lite på vad som händer om man kommer åt den knappen i skolan på en lektion...

Restart

Idag fick jag superlust att skriva här igen. Eller egentligen har jag ofta lust, men inte tid. Veckan som kommer har jag ju höstlov så då kanske jag kommer hinna skriva lite, så jag tänkte att det kanske var dags att börja igen.

Skolan: Jag har haft ganska mycket i skolan det senaste. Bland annat fysik A-prov, matte C-prov, historia A-prov och nu sist engelska B-prov. De tre första fick jag mvg på, så jag är väldigt nöjd! Engelskaprovet gjorde vi i fredags, så det har vi inte fått tillbaka ännu. Tror inte det gick lika bra som de övriga, men att satsa på mvg i engelska vore rätt korkat med tanke på vilken lärare vi har. Vg är nog det bästa jag kan få om jag inte vaknar upp imorgon och helt plötligt kan flytande engelska med brittiskt uttal!

Träningen går bra, får jag väl säga. Konstant trött, men konstigt vore det väl annars. Börjar bli riktigt sugen på att tävla nu. Taggad till tusen inför DM och på SM får ni se upp! Lite synd att det inte blev nåt World Cup i Stockholm, hade varit kul. Har aldrig varit där men det är ju alltid kul att simma stora tävlingar med hårt motstånd.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Städade hos mormor, läst lite tidningar.  Är ju ute på Donsö och här finns inte så mycket mer att göra.

Ikväll kommer jag nog titta på någon film. Kan ju återkomma med vilken det blev senare. Hoppas mormor har bakat äppelpaj till ikväll, för jag är grymt sugen på det.

...

som ni säkert har märkt så orkar jag inte uppdatera och kommer nog inte göra det heller. det kanske kommer en dag då jag orkar

RSS 2.0