Photoshop!

Nu i kväll har jag roat mig med att försöka förstå photoshop. Det blev några coola bilder, tycker jag i alla fall. Erla har också gjort några fina. Tänkte lägg upp dem här så ni kan få se om ni vill. Inte så avancerade, men vi har gjort vårt bästa. (Bilden på mig har Emma LBs brorsa tagit när jag tävlade i Paris)

Mina:
    

Originalet:


Erlas:
         

Så, nu blir det frukstsallad och Shrek 3.

Juno

If I was a flower growing wild and free
All I'd want is you to be my sweet honey bee.
And if I was a tree growing tall and greeen
All I'd want is you to shade me and be my leaves

If you were a wink, I'd be a nod
If you were a seed, well I'd be a pod.
If you were the floor, I'd wanna be the rug
And if you were a kiss, I know I'd be a hug



Nu har jag sett Juno. Så sjukt jävla bra. Shit Britt! Lätt den bästa filmen på länge. Den var rolig men mest söt. Hennes bästis Bleeker eller vad han hette var ballast fast Juno var också ball. Fast det roligaste var ändå att han Bleeker tränade löpning och var typ kobent eller det såg ut så i alla fall ;) och att han var helt besatt av apelsin-tic tac. Du måste helt enkelt se den. Slutet var bäst.


image59        image60

 


Donsö - världens ände?

JAAAAAAAAA! FUCK DONSÖ! (Hoppas inte mamma läser, hon kommer bli ledsen)

Dagen har varit otroligt ohändelserik eller händelsfattig eller vad säger man? Har i alla fall tränat. Det var teknikpass så det var jätteskönt. Bara chill. Efter träningen testade vi att snurra runt asmycket och sen försöka simma. Det var skitäckligt och gick verkligen inte att simma rakt. Det var typ som om någon drog i dig! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här. 

Ikväll ska jag nog bara slappa och kanske kolla på någon film. Juno kanske? Det luktar mat, jag hoppas det är klart snart. Är ju hemma på Donsö, så skönt. Förutom att det tar typ över en timme att åka till och från träningen. Fattar inte varför man bosätter sig här? Det är helt sjukt. Och alla som bor här är dumma i huvudet. Sen är skolan så liten att alla vet vem alla är och har en uppfattning om alla utan att ens pratat med personen! Det värsta är att jag har/är precis lika dan. Jag hatar vissa människor som jag inte ens känner, som jag bara sett. Det är fan helt sjukt.

Nu är maten klar, vi hörs.


Jag och Eljena på den otroligt roliga "banketten" :P






Hos Fanny-Bunny

Efter Paris åkte jag hem till Fanny. Vi hade det jättetrevligt även om Fanny var jättesur ;) Vi hade bland annat dubbeldejt med Jossan och Atle. Det var jag och Atle och Jossan och Fanny, haha. Då kollade vi på Bring It On, älskar den! Be aggressive be-be aggressive!

Sen var det ju trevligt att träna med Täby. Roliga typer! Passen var jobbigare än vad jag trodde, men sen hade jag ju ont i halsen också ;) Soft att de hade musik i simhallen, det tycker jag vi ska ha på Valhalla med! 

På onsdagen träffade vi Paulina och gick på bio. Vi såg Meet The Spartans och den var sämst. Så jävla patetiskt dålig. Vi trodde faktiskt den skulle vara rolig, som typ Scary Movie-filmerna men den var lite too much. Efter det tränade vi med Neptun, så nu har man gjort det också. Paulina sa att de körde återhämtningsvecka och det lät ju skönt. Men när vi väl kom dit så var det 10x50 spec max! Det kändes inte så roligt då vi körde ett specpass på 6000 på morgonen. Paulina sov över och vi kollade på Vänner. Dagen efter var det morgonträning igen, men den var slapp. Sen åkte Paulina hem. Jag och Fanny gjorde en jättegod smoothie, recept finns på Fannys blogg! (http://vargan.blogg.se/1206616512_the_delicious_party_s.html) 
Efter det var det dags för mig att åka hem och sova!


image56


Gratis bio?

Nu har jag redan fått så tråkigt att jag blivit medlem på någon skitsida där man kan samla poäng och få biocheckar. Skittråkigt jag vet, och jag kommer typ gå in där en gång till i hela mitt liv eller nåt. Men om ni vill testa och hjälpa mig kan ni ju bli medlemmar. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=29898

Nu ska jag äta lite frukost, jag återkommer sen.

Se mig, hör mig, rör mig, hur svårt kan det va?!

Jag tror jag ska börja odla sockerrör. Fatta vad nice? Jag tror det är asgott att käka. Så praktiskt och fint att ha i trädgården också. Lite fakta om sockerrör ;)

image55 mumsis!

Sockerrör (Saccharum officinarum) är en flerårig stråväxt inom familjen gräs. Sockerrör är både till utseendet och växtsätt likt vass, ofta tre till fyra meter högt, med vassa bladkanter och en meterlång vippa. Odlade sorter utgörs av olika hybrider och blommar inte, utan förökning sker genom att ta sticklingar av befintliga plantor. Efter skörd kan nya skott skjuta fram upp till åtta gånger innan en omplantering behövs. Odlingsurprung Nya Guinea.

Användning

Ur den förvedade stjälken pressas sockerhaltig växtsaft som kokas och kristalliseras. I Sydostasien säljs färskpressad sockerrörssaft direkt från små gatustånd. På Nya Guinea utgör sockerröret en viktig del i vardagen. Rörbitar medförs som matsäck på jakt- och fisketurer, och blad används till taktäckning av hyddor. Västindien började tidigt att destillera sockersaften till en alkoholhaltig dryck - rom. Rommen från Jamaica är känd som bäst i världen. En ökande andel sockerrör används för att framställa etanol som drivmedel (se E85 (bränsle) Hälften av världens socker kommer från odlingar i Brasilien och Indien.

Jag kopierade från wikipedia, haha. Men jag ska nog sova nu, men först vill jag ha lite påskmust :)

Hittade den här bilden också, den var ganska fin.

image53


Alla är förresten välkomna på sockerrörsparty när jag har odlat tillräckligt mycket. Inbjudan kommer på posten!


Sirap

Då har jag inte skrivit på cirkus en vecka. Det har hänt mycket, tänkte dela upp det i några inlägg, så här är det första.


Jag var då i Paris med juniorlandslaget för att tävla. Simmade 100br, 200br och 200me. Det gick helt okej, hade hoppats på bättre tider. Lyckades i alla fall komma 4:a på 200br så jag är väl nöjd. Lite över pers på allt. Eller nej, 200me var pers, men jag borde ha bättre pers. Hade inte direkt toppat, bara vilat lite. Annars hade vi väldigt roligt. Vi bodde helt okej, men maten var sådär. Spännande efterrätter i alla fall ;) Simhallen var lite, hm. Skum. Det var tydligen en gammal OS-bassäng, men utan avbad. Aningen segt. Sen kunde man tydligen öppna upp taket när det var fint väder, men det regnade ju mest så det blev ju inget med det. Läckte in i taket gjorde det också och första dagen var det massa fåglar där inne. Lite läskigt, trodde de skulle skita mig i huvudet när jag simmade. Sen var golvet riktigt äckligt, trodde jag skulle få hiv. Så jag var jättetvungen att ha flipflop. Vi fick inte se så mycket av Paris. Eller jo, vi fick se det mesta, men från en buss. Sjukt segt att vi inte fick gå av någon gång, men men. Banketten var ju ett riktigt misslyckande. Vi fick sitta på en båt utan musik och ha jättetråkigt. Vi försökte dansa lite och ha lite kul men det gick inte så bra. En riktigt sugig kväll med andra ord. Grekerna var btw skitjobbiga, men jag orkar inte gå in mer på det.


image51
den här bilden blev faktiskt ganska fin.



skriver om mina dagar med Fanny imorgon ;) håll ut!

Anton & Fannys matchmaking AB

Tro det eller ej men det finns något jag och Fanny råkar ha en talang för, och det är matchmaking! Så om ni känner att ni vill ha mer spänning i er vardag/kärleksliv är det bara att höra av sig så ska vi hitta den perfekta partnern till just dig!

Grattis du skåning som är utvald!

Här är det ni alla har väntat på, min och Fannys lista över skåningarna som ska få överleva när vi spränger skåne!

Listan är gjord av både mig och Fanny, därför vi kanske inte håller med fullständigt om alla personer, men men. Du som inte är med på listan kan ju alltid smöra dig in på den ;)

Ellen (& Co)
Vanessa
Walle (med familj, han skulle ju aldrig klara sig själv)
Amanda Eversholt
Emma L-B
(med bror, annars dödar han Fanny... fast iofs... om han stannar kvar när det sprängs kanske Fanny kan få ärva hans kamera...?  (Jag vet, hon är en tönt.))
Felix
Padde
Rebecka Ekelund
(Fanny påstår att Anton tycker att hon har snygg röv)
Kuras rumpa
Martin Persson
(starkt kluvna åsikter, men eftersom anton fick spela på hans Wii)
Klara Andersson (med pojkvän) Antons val eftersom han är rädd att hon dödar honom annars, Fanny tvivlar eftersom Klara nekade henne som vän på Facebook, men nu är de bästa kompisar så OK.

Och Moa, du räknas inte till skåne eftersom du bor i Nyköping, annars hade du självklart varit med :D

Alvin And The Chipmunks

Dagen har inte bjudit på så mycket roligt. Fast gympan var lite kul. Vi fick hoppa på en sån liten studsmatta och sen skulle man göra en volt och landa på en matta. Men sen stukade en i klassen foten så vår grupp fick knappt hoppa något. Men jag klagar inte, palla gympa. Sen tränade jag tidigt, för jag skulle ändå bara köra lugnt. Alltid lika kul att simma med allmänheten. De är alltid lika puckade och fattar inte ens när man säger till dem! "vadå, jag simmar inte mitt i banan?" Idioter.

När jag kom hem bakade jag tigerkaka! Fast jag har inte smakat på den än, men jag vet att den är god. Eller det var smeten i alla fall. Kollade på Alvin And The Chipmunks samtidigt, fast jag hann inte kolla klart. För simningen började, så jag har en halvtimme kvar att se. Men den var skitroligt, hoppas slutet är lika bra. Nu har jag smakat på kakan förresten, den var godare än smeten! :D

Nu ska jag packa, åker ju till Paris imorgon för att tävla. Efter det ska jag tillbringa några dagar hos Fanny, så jag kommer inte hem förren nästa torsdag. Sakna mig inte för mycket, fast jag har ju med min mobil så, haha.

Förresten så har jag fått en finne i nacken och jag är helt öm. Gör ont bara jag vrider på huvudet! Fan ta finnar!

image50

Bara för att Fanny gjorde någon konstig lista så vill jag med gör det

Typ någon Bucket List. Saker man ska göra innan man dör :)

( ) Simma 200ry i långbana (man måste vara säker på att klara en ;)
( ) Besöka Nord Korea
( ) Bita någon så hårt att det går hål, typ bita av en köttbit (haha)
( ) Gå ut gymnasiet
( ) Mjölka en get
( ) Värpa ett ägg
( ) Le konstant en hel dag
( ) Spela in skiva
( ) Fasta på Ramadan
( ) Testa att bära burka
( ) Blanda O'boy med någon (haha)
( ) Sjunga "I believe i can fly" på Fannys bröllop
( ) Vara med i en dokusåpa

Nu orkar jag inte mer, men det kommer fler ;)


Golfströmen har vänt

I natt drömde jag att jag var en skitduktig miljöexpert typ. Så jag jobbade med att kolla på satellitbilder (inte mycket till jobb kanske). Så fick jag plötsligt se något konstig och jag börjar räkna ut massa konstiga saker och inser att golfströmmen kommer att vända om en vecka! Så jag berättar det för min kollega som gör samma sak och fick fram samma resultat. Så jag fick berätta det i nyheterna och åka till USA för att prata med presidenten. Mitt under vårt samtal ringer alarmet och jag börjar sakta vakna till liv. Jag går ut i köket och gissa om jag blir paff då allt är VITT! Min första tanke var ju såklart att golfströmmen hade vänt, men jag insåg sen att det bara var en vanligt snöstorm mitt i mars.

Dagen blev blöt och snöig, men inte så illa som jag trodde. Vi blev åter igen träningslösa på morgonträningen, men duktig som jag är simmade jag ändå. Vi fick tillbaks vårt matteprov, MVG såklart ;) Sen var det träningen igen. Simmade inte så långt, ska ta det lite lugnt den här veckan. Så skönt.

Men nu ska jag plugga lite, om jag orkar. Hoppas all snö är borta när jag vaknar imorgon och att solen skiner!


image47

Världens största simbassäng

Hit skulle jag vilja åka och träna! Världens största simbassäng, 1 km lång. Finns i San Alfonso del Mar i Chile. Tänk om man då simmar ett pass på 7000m, då behöver man bara vända 6 gånger! Fast då hamnar du ju på fel sida, så man måste nog simma 8000 eller 6000 då. Eller så får man gå 1 km, haha. Fast då kan man ju bara dricka vatten efter varje 2000, det blir ju lite segt. Fast skönt om man typ ska köra en 25:a max, då blir det 1475m bad sen! Men på vissa bilder så såg man båtar och sånt, så det verkar ändå lite jobbigt. Och den skulle tydligen "bara" vara 26 grader. Det är faktiskt ganska kallt. Men vi brukar ha 26,2 på Valhalla, så man hade nog överlevt.

image46

Jag älskar min hållning

Sitter på vår jättegamla dator, numera mammas jobbdator. Och då hittade jag den här fina bilden från Sum-sim i Halmstad. Jag bara älskar min hållning.

image45
Carro, tinny och jag.

Fyndig rubrik

Nu har man då tränat, varit på stan och åkt hem till familjen.
Träningen var skitjobbig. Bara massa hårt och max och sån skit, men jag simmade bra så jag ska inte klaga. Har sån sjuk träningsvärk från gymmet igår så det är inte sant. Efter det skyndade jag mig till stan. Kollade hur mycket pengar som fanns på mitt konto och blev glatt överraskad. Lycklig gick jag till HM och hittade en tröja som jag köpte och en väska som jag aldrig kommer använda. Men den kostade 30 kr så jag kunde inte låta bli. Efter det orkade jag inte mer eftersom jag fick otroliga eftersvettningar från träningen på grund av den höga värmen inne i stan. Speciellt på HM. Sen vägde väskan ett antal kilo också då jag var tvungen att släpa runt på alla skolböcker + gympakläder. Åkte hem till lägenheten och käkade snabbt, sen drog jag till båten och hem till Donsö. Och det är där jag är i skrivande stund. Satte mig vid datorn för att plugga lite, men det slutade här. Ska plugga sen, jag lovar. 

Läste ut min tråkiga engelskabok på båten! Så sjukt underbart, för den var verkligen kass. Slutet var typ det enda bra, för då var den ju slut.

Fredag hos Erla

Igår var en helt vanlig dag i skolan. Morgontränade, gymmade och simmade på eftermiddagen. Men det var bara fart 2 så det var lugnt. Efter det åkte jag och Amanda med Erla hem och kollade på Sunes Jul och käkade mat. Sen kom Carro också som hade varit hemma och pluggat lite. När hon kom bakade vi negerbollstårta, typ negerbollar fast man orkar inte rulla dem. Så egentligen blev det negertårta. Sen kollade vi på Good Luck Chuck, den var skitrolig och bra. Helt klart värt att se. Det var skitkul att Alba var så jävla klumpig.


image43


Alla barnen

Jag hittade en sida med massa roliga barnen. Brukar tycka att de är tråkiga, men fy fan vad jag skrattade åt vissa! Här är några:

Alla barnen sprang ut ur den brinnande skolan
utom pluggisen Finn
det ringde ju in.

Alla flickorna äter P-piller
utom Ingalill
med henne är det ändå ingen som vill.

Alla barnen luktade på blommorna
utom Jim
han sniffade lim.

Alla barnen sitter i köket på saftkalaset
utom Krister och Julle
de sitter på dass och runkar bulle. (den var bara störd)

Alla barnen leker kring microvågsugnen
utom Rut
som bankar och vill ut.

Alla barnen syntes i grottan
utom Greger
för han var neger

Alla barnen sprang från bomben
utom Pär
för han låg här och där

Alla barnen kom över taggtrådsstängslet
utom Saddam
som nu kallas madame.



så nu orkar jag inte mer!

Hey I made it, I'm the world's greatest

Försov mig typ i morse. Eller jag snoozade för första gången i mitt liv! Brukar alltid stänga av alarmet, men av någon skum anledning snoozade jag och somnade om. Tur att jag inte stängde av det i alla fall. Börjar väl bli gammal. Btw sa michael igår att jag börjar bli vuxen! I alla fall så var jag skitnsabb och han ändå med min spårvagn (brukar vara tajt). Träningen var seg, men mest ben så jag klagade inte. Sen var det skola med gympa. På slutet körde vi evighetsstaffet fast hela laget skulle bära en tjockmadrass! Efter typ 3 tunga varv slog vi i väggen när vi skulle svänga och kom helt ur kurs och de andra var typ i fatt oss så alla gav upp, men jag var längst bak så jag märkte inte det. Så helt plötsligt stod jag helt själv och höll upp madrassen i typ en sekund tills jag föll ihop under den. Måste ha sett kul ut ;)

Efter skolan var det gym med Erla och Amanda. Hon hade inte gymmat på ett halvår så jag ohc Erla körde hårt med henne, haha! Sen var det syra. 3x200! En fjäril, en bröst och en frisim. Var ju inte så jättefräsch på frisimet kan jag ju säga. Men det andra gick bra. Efter träningen satt vi och sjöng Roxette-låtar. Jag och Erla sjunger ju så vackert, så alla njöt till max.

Hade tänkt kolla på Surfs up nu men jag pallar inte. Grey's sen i alla fall.


Mmm hittade den här fräscha bilden från Calella! ;)
image41

Who needs sleep when we've got love?

Dagen har bjudit på ett matteprov, gym och ett underbart fart 2 pass. Vi kan börja med matteprovet. Som jag hoppas gick bra, kändes som om jag visste hur man räknade på det mesta i alla fall. Gymmet gick bra, fast jag och Erla var lite flummiga. Sen var träningen för jävlig. Helt slut efter tävlandet i helgen och det var på tok för mycket frisim. Det blev väl typ 6500m tillslut. Ikväll blir det plugg och musik. Jag älskar lugna låtar för tillfället, så jävla sköna. Speciellt Jack Johnson och John Mayer! Kan lägga ut ett youtube-klipp sen, om jag orkar.

Igår på tåget hem såg jag Surf's Up med Joline och Pajen. Så sjukt bra! Vet att jag är efter, men den var bäst. Måste se den minst 5 gånger till!
Nä nu ska jag läsa lite svenska så jag kan få sova snart.

image40

Haha, de var så söta!

Här bor Fanny

image39

Här bor jag

image38


GP 2 i Uppsala

Det var samling med juniorlandslaget. Riktigt skoj hade vi, som vanligt och det var trevligt att träffa alla. Simningen gick faktiskt bra. I alla fall 200br. 2:20, det är bara 1 sekund över pers. Hade varit skönt att bli förhandsnominerad till EJM, så jag ska simma snabbt i Paris. Annars gick det väl sådär. Kul hade vi alla fall på lördagskvällen då vi var uppdelad i lag och skulle baka tårta. Varje lag fick en bild på en känd byggnad som vi skulle göra. Vi fick tårtbotten, bananer, grädde, glass och lite smått och gott. Triumfbågen blev mitt lags uppgift. Tårtan var fin, tills den smälte. Vi kom typ näst sist i den tävlingen. Sen skulle vi äta den, fast med simglasögon med en strumpa i, så vi såg inget. En skulle mata, walle i vårt lag, också med glasögon. Men en skulle vara utan och typ hjälpa den som matade. Fick glass upp i näsan, inte så mysigt och walle påstod att jag bet honom, haha. Det blev lite kladdigt, men det var sjukt kul. Nu orkar jag inte skriva mer. Kiss

image42

Jag hatar att packa

Orkar egentligen inte skriva, och jag hinner egentligen inte. Ska plugga och packa inför imorgon. Ska simma GP i Uppsala och tåget går 06:42. Väldigt tidigt, får se om jag orkar upp. Inget intressant har hänt idag. Vi kollade på Pans Labyrint på spanskan. Spanskt tal med svensk text ;) vår lärare är så pantad! Men den var faktiskt ganska bra, oväntat äcklig. Lite töntig kanske. Men nu måste jag faktiskt packa om jag ska hinna, vill gärna sova lite också. Ses i helgen kanske!

image35



Snö?

Dagen har varit skum. Orkar inte skriva så mycket. I alla fall på svenskan så är min lärare jätteglad och påstår att det är vår. Alla tittar ut genom fönstrena och ja, det är faktiskt sol! 1 minut senare snöar det! Helt sjukt. Men när lektionen var slut fanns det inte ett spår av snön och solen sken. Läskigt. April-väder i typ februari nästan. Växthuseffekten?
På träningen hade vi Rutan igen. 6000 hårt. Tänker inte kommentera det, men jag kan säga att jag får syra i armen bara jag kliar mig i huvudet.

Löskokta ägg

Den här dagen har inte varit så värst lyckad. Det började med morgonträning, och jag var helt död. Passet var för övrigt inte så roligt, så det gjorde inte saken bätte. Jag såg fram emot god frukost i skolan och blev jätteglad när det fanns ägg. Men de jävla kärringarna, fråga mig inte hur fan de lyckades, hade kokat äggen för kort tid så när vi skulle äta dem så rann bara gulan ut. Så sjukt äckligt och jag som var så sugen. Tydligen hade alla ägg varit så, lyckades jag snappa upp i korridoren. Lunchen var också äcklig så de kan känna sig misslyckade! Sen gymmade jag och Erla, det gick iofs helt okej. Sen var Pierre sjuk och det var måndag vilket betyder att vi kör långt och vi hade Rutan istället vilket betyder att det var hårt. Så det blev 7000m hårt ungefär. Är så sjukt trött. Vill bara lägga mig i min säng och typ dö.


Havtorn?

Måste bara säga att den här nya lokan är för jävla vidrig. Mår illa när jag dricker den och bara tanken får mig att vilja spy. Funderar på att hälla ut den, men det känns lite dumt. Fast varje gång jag öppnar kylskåpet står den där och stirrar på mig. Hatar den!

Här är en bild på jäveln, och jag rekommenderar den INTE! Fast det kan ju hända att du tycker den är god, men då är du troligtvis dum i huvudet eller bara jävligt snorig.

image34

Sponsorsim

Idag är det sponsorsim som gäller. Jag har skaffat några bra sponsorer, så det ska bli roligt. Ser väl inte fram emot att simma i en timme, men det går ganska snabbt när man väl börjat.

Har inte gjort så mycket. Vaknade ganska tidigt, typ halv 9. Sen ville min lillebror inte sälja tidningar så då gjorde jag det. Tog en timme ungefär och jag fick 177kr, så det var det värt. Mim lillebror brukar bara få max 100kr så jag var grym! Nu ska jag äta inna vi åker in till stan. Min lillasyster ska simma morgondagarna efter sponsorsimmet. Så jag ska nog kolla på det, sen blir det lite plugg på kvällen.




Nu har jag simmat sponsorsim (simning i 60 minuter). Jag hann simma 5000 meter så jag är ganska nöjd. Fick nog in ganska mycket pengar. Simmade mest av alla! Så nu har jag ont lite överallt, mest i min högeraxel. Så sjukt trångt var det. Vi var alldeles för många på en bana och alla simmade inte lika snabbt. Så jag fick simma om en person per 25:a typ. Skitjobbigt. Sen drog jag och familjen till Donken. Var faktiskt sugen på lite skräpmat. När jag kom hem ringde Paulina och vi har typ pratat tills nu (typ en och en halv timme) och det var trevligt. Blev inget plugg, men jag orkar inte bry mig. Morgonträningen imorgon. Tror jag ska sova snart.


image33
Den här korvkiosken går jag förbi varje dag när jag ska till/från spårvagnen ;)

Clockz

Måste bara få skryta lite. hittade detta otroligt roliga spel på facebook. Men nu har jag slutat spela det. Spelade inte så länge, typ en kvart. Men i alla fall. Det jag vill komma till är att jag hamnade på topplistan! Och jag skiter i om ni inte bryr er för jag tycker det är coolt i alla fall. Därför skriver jag om det här, så jag ska kunna titta tillbaka på mitt liv och inse att jag gjort något bra i alla fall.



Så nördigt, jag vet.

Your Body Is A Wonderland

John Mayer - Your Body Is A Wonderland




One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

And if you want love
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

There's something 'bout the way the hair falls in your face
I love the shape you take when crawling towards the pillowcase
You tell me where to go and
Though I might leave to find it
I'll never let your head hit the bed
Without my hand behind it

You want love?
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

Damn baby
You frustrate me
I know you're mine, all mine, all mine
But you look so good it hurts sometimes

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland
Your body is a wonderland

Så lördag

Vaknade typ 1 timme för tidigt så det blev barnprogram för hela slanten! Lattjo Lajban är så roligt. Det är så skönt att ligga i sängen och äta frukost och se på Pokemon. Men bäst är ändå Så Lördag! Jag garvar typ ihjäl mig, hon är så jävla rolig. Försökte hitta nåt klipp på youtube men det fanns typ inte. Det var roligast när vi var på GP när hon typ skulle göra en partysmoothie. Så lördag.

Efter det var det träning, utan tränare. Kaos som vanligt. alla lata låg typ och simmade ben och de var ganska i vägen. Men jag lyckades skrapa ihop 4000 meter i alla fall. Var inte så sugen på att simma och jag ska simma sponsorsim imorgon, så det fick räcka.

Nu är jag hemma på Donös och slappar. Vet inte vad jag ska hitta på, är redan uttråkad. Finns typ inget att göra här. Har tjatat på mamma att jag vill ha en ny Ipod, men utan resultat. Får väl hel enkelt spara mina pengar så jag kanske kan köpa något fint om 10 år, eller nåt.

Kväll blir det Melodifestivalen i guess. Sen tror jag att jag ska se på någon film, är lite sugen. Pallar inte Brottskod försvunnen, som är min mammas favoritprogram. Det är så enformigt och man vet att det alltid lyckas lösa fallet i slutet utan att någon dör typ. Helst missar jag Melodifestivalen också, men alla andra vill ju se på det så jag har inget val. Måste ringa och prata med Fanny också, får se när jag orkar, haha. Inte för att det är jobbigt att prata med henne. Låter som mamma ska baka eller nåt, måste springa ner och titta!

RSS 2.0