Trä

Jag har inte orkar skriva på ett tag och det beror på att jag har varit sjuk. Blev sjuk i tisdags. Fast nu låter det som om jag är frisk, men det är jag väl inte riktigt ännu. Hoppas i alla fall att jag kan gå till skolan och träna på måndag!

Jag har under den här sjukdomstiden insett att jag klarar verkligen inte av att vara sjuk. Jag blir rastlös direkt, får panik, vill nästan börja gråta för att jag inte har något att göra och för att jag vill träna. Detta anfall får jag jag redan första dagen, oftast efter bara någon timme. Lite tur i oturen är ändå att jag inte har varit jättesjuk utan jag har faktiskt kunnat röra på mig (till exempel byta kanal på tvn). 

I fredags stod jag inte ut med att sitta i lägenheten och glo in i väggen så jag åkte hem till Donsö. Det var lite trevligt att få någon att prata med, men nu har hela familjen stuckit igen, till våra kusiner. Jag skulle egentligen följt med, men nu blev det ju som det blev.

Idag måste jag erkänna att jag faktiskt känner mig lite bättre (peppar peppar ta i trä) och jag har faktiskt inte tagit någon tablett sen klockan 8 imorse (applåder)! Vi får väl se hur länge det håller i sig, men det känns faktiskt som att febern är på väg bort (peppar peppar ta i trä) och det gör inte alls lika ont i huvudet (peppar peppar ta i trä). Eller jo, lite ont i huvudet.

Saltmannen

Idag läste jag i metro om felsjungningar. Jag har länge varit ett fan av tjuvlyssnat så självklart tycker jag detta är minst lika roligt!

Den roligaste i tidningen var "Summer of 69".
Riktiga texten: I got my first real six-string, bought it at the five-and-dime.
Felsången: I got my first real sex dream, I was five at the time.

Skrattade riktigt hårt, fast jag slutade ganska snabbt för det gjorde ont i halsen.

Var tvungen att kolla upp hemsidan och det blev inte mindre skratt där! Den här var söt!

Artist: Carola
Riktiga texten var: Känner doften från en stilla ocean, plötsligt står jag i en levande orkan
Men jag sjöng: Känner doften från en stilla ocean, plötsligt står jag i ett levande organ
Övriga kommentarer: Blev rättad av mamma
Ålder när felet upptäcktes: 11
Namn: Maria

Den här var också bra, fast mest äcklig. Men vem har aldrig sjungt fel på den låten?

Artist: Bomfunk MC’s
Riktiga texten var: Yeah straight from the top of my dome
Men jag sjöng: Cheese-scrape from the top of my dong
Övrig kommentar: Cheese-scrape (ost-skrap) från toppen av min… Tyckte den var en riktigt äcklig låttext innan jag kom på att den nog inte gick så.
Ålder när felet upptäcktes: 18
Namn: Oskar Simonsson

Gå in på www.saltmannen.se och kolla själv!

Semlor luktar illa!

Är det bara jag som inte bryr mig ett smack om att Victoria och, vad han nu heter, har förlovat sig? Jag satt helt oskyldigt och försökte hitta något sevärt på tvn och tror du inte var enda kanal sänder från deras tråkiga pressgrejsimojs! Inte för att jag har typ 100 kanaler, men de felsta vanliga. Gav i alla fall upp när jag hittade samma pressgrejsimojs som jag precis sett på alla andra kanaler, fast med finsk text.

Kan ju också berätta att jag bojkottar fetisdagen (eller vad det nu heter), för vem visste att det var SÅ dyrt med semlor? Det hade gått om man kunde köpa en, men alla affärer ska ju envisas med att sälja dem två och två. Tänk på de som inte har någon gullig person att dela semlorna med! Så istället köpte jag Ben & Jerry, half baked, mums. Inte för att det blev billigare, men det är väl så man ska göra när man sörjer sin ensamhet.



Håkan Hellström

Igår var jag på konsert. Ingen mindre än Håkan Hellstöm! Det var min 18-årspresent från mina underbara vänner. Helt fantastisk kväll måste jag säga. Han var grym! Vi kände väl att vi inte riktigt passade in, vi hade ju varken randig tröja, hårspray, små rosetter i håret eller små stjärnor vid ögat. Men det fanns fler som vi och det var lagom trångt och lagom mycket folk. Håkan spelade alla mina favoriter, så jag var väldigt nöjd. 

Efter konserten var det snöstorm! I alla fall väldigt mycket snö. Vi firade det hela med att bygga en snögubbe vid busshållplatsen. Det tog ungefär 3 minuter, resultaten finner ni nedanför. Jag kände mig verkligen som ett barn för några sekunder. Jag minns det så väl när man rullade snöbollarna. Men kallt var det!

 
Kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Jag har det!

Äntligen har jag kommit på det.
Min mobilsladd har glappat ett tag nu och det tycks bara bli värre och värre för varje gång jag ska ladda skiten. Man får vricka och vrida tills den börjar ladda och så fort du släpper så slutar den ladda. Ska jag sitta och hålla så i 2 timmar då eller? Min senaste upptäckt var att man kunde liksom linda in mobilen och den grejen man stoppar in i mobilen. Det funkade i  början, sen blev det sämre och nu fungerar det ungefär 1 minut. Får man då sms så är man körd, för då släpper hela sladden. Vet du vad jag då kommer på idag! En riktig snilleblixt, eller vad det nu heter. Man tejpar fast den! Jag är så otroligt glad just nu, för det verkar till och med fungera. Man måste med andra ord vara riktigt smart för att lösa de enklaste vardagsproblemen.


Så där ser det ut, och det håller än! Den har laddat i typ 10 minuter nu!

Is 3

Jag har precis sett trailern till Ice Age 3 och jag måste säga att det var det roligaste jag sett på länge. Känner på mig att det kommer bli en toppenfilm. Om ni inte redan har sett den så måste ni göra det nu!



Is

Varför ska det vara så kallt hela tiden? Jag är trött på att frysa. Det hade varit skönt med lite sol, lite fina vårkläder och kanske till och med lite färg på kroppen? Jag är helt ärligt, utan att överdriva, Sveriges just nu blekaste människa. Svenskar är ju också bara allmänt bleka (om man inte fuskar) och vi lär ju vara ett utav världens blekaste land. Det skule alltså betyda att jag skulle kunna ställa upp i VM i blekhet med en god chans att sno med mig en medalj hem.

För att prata om något trevligare kan jag ju nämna att jag snart ska skriva klart min historiainlämning. Jag har även städat en hel del, har bara dammsugningen kvar. Kände att motivationen började tryta lite och datorn lockade. Det som började så bra.



sms

Efter träningen hade jag ett missat samtal från ett nummer jag inte kände igen. Jag orkade först inte bry mig men kom sen på att det kanske kunde vara något viktigt. Jag orkade inte ringa upp så jag slängde iväg ett sms som löd ungefär "Vem är du?". Nu fick jag svar:
"Hej på dig Anton!
Jag slog en 9:a för mycket. Ha en trevlig kväll där nere på Donsö!!
Åke
"

Hur ska man tolka det där? Antar att han har kollat på hitta.se eller något, men visst blev jag lite chockad när jag läste det och faktiskt lite rädd. Tur att jag inte befinner mig ute på Donsö nu då. Förrsten så var jag tvungen att kolla upp vem han var och han bor i Sollefteå. Tycker han ska stanna där!

Hallo



Så tror jag mina ögon också kommer göra snart. Inte av den anledningen att de är uttråkade, men trötta! Det fina är att jag hinner jobba med min historiainlämning i en hel timme. Jag ser fram emot det, nu när jag har släpat hem den 10kg tunga boken. När en timme har gått ska jag slänga mig i sängen (sådär så man studsar upp och ner minst 3 gånger), äta glass och kolla på Grey's Anatomy. Lätt tv för tunga huvuden.
Visste ni förresten att alla tyskar har medverkat i minst en porrfilm? Ska berätta mer om Tyskland en annan dag!

Dagens humör: Otroligt trött och pendlande mellan sur och fnissig.
Dagens klädsel: Svarta jeans, randig t-shirt, grå tröja, feting dunjackan (kallt ute!)
Dagens frisyr: Samma som alltid.
Dagens roligaste: När jag och Tinny smsade med tysken!
Dagens tråkigaste: Historian, svenskan, engelskan och matten. Oj det var visst alla lektioner... ;)
Dagens beroende: Luft.
Dagens borde: Sova.
Dagens prestation: Båda träningarna och framförallt att jag överlevde på gymmet.
Dagens planer: Skriva lite historia, kolla på Grey's och SOVA.
Dagens låt: Sugarplum Fairy - In Berlin


Dagens

Dagens humör: Trött, lite irriterad.
Dagens klädsel: Hade på mig grå jeans, grå tröja, gul t-shirt, eld-converse. (men mina jeans fick stekfett på sig, jag hoppas verkligen det går bort i tvätten!)
Dagens frisyr: Samma som alltid.
Dagens roligaste: Träningen.
Dagens tråkigaste: Skolan, speciellt svenskalektionen.
Dagens beroende: B&J-glass.
Dagens borde: Göra något kul.
Dagens prestation: Träningen kanske.
Dagens planer: Ligga i min underbara säng, förhoppningsvis sova, länge och djupt.
Dagens låt: Veronica Maggio - Stopp

Utkast: Jag har ...

Jag har funderat lite och jag tänkte börja skriva blogg igen. Om ni lovar att läsa? Bra, tänkte väl det. Vi får väl se hur länge det håller den här gången. Har insett att jag behöver ett tidsfördriv när jag inte pluggar.

Idag fick vi Cowboysoppa i skolan, vad tror ni det är? Soppa, det förstår man ju, men vad för sorts mat skulle man förknippa med Cowboy? Typ häst? Det var i alla fall någon köttfärssoppa med potatis och paprika i. Väldigt god, väldigt otippat. Våra bambatanter (mattanter, eller vad heter det på svenska?) har en dålig ovana att döpa maträtterna till något fantasifullt namn, så man inte har någon aning om vad det är för nåt. Till exempel "Alaskafilé", som Erla trodde var isbjörn. Något jag har lärt mig är att om det står något som verkar "fiskigt" så är det fiskpinnar. Fast jag och Tinny brukar ju sätta våra egna namn på maträtterna. Broskgryta, för att nämna något. Det är kycklinggryta (finns flera olika, i stort sätt samma, bara olika kryddat) men den betstår med av brosk, därav namnet.

En annan liten trevlig händelse jag tänkte berätta om är min fantastiska start jag gjorde på träningen idag. Jag var fullt koncentrerad på att dyka rakt (vilket alla andra verkar finna så himla lätt) och halkar på pallen! Ojdå tänker du, men AAAAAAJ tänkte jag. På något vänster verkar det som att jag gjorde något med min lilltå, för jag trodde helt seriöst att den satt kvar på pallen. Till råga på allt blev det ju ett benplask och jag lyckades skrika hela vägen ner till vattnet. Jag lyckades i alla fall komma undan näst intill oskadd, saknar bara halva min lilltånagel. Jag vet att du undrar hur det känns nu, och det gör faktiskt lite ont.

RSS 2.0