Grillning

I Lördags var det också jättefint väder. Då passade jag, Alicia, Linn och Amanda på att grilla nere vid havet på Saltholmen. Jättegott med korv, chips, cola och eldorado potatissallad. Om det blåste? Nej verkligen inte. Om jag frös? Nej då...






Jag vet att det ser varmt ut på bilderna, men de ljuger!

Sol

Idag har jag varit riktigt effektiv, om jag får säga det själv. Har skrivit nästan en hel bokanalys, ska bara bygga på den lite, pluggat till SAT, anmält mig till kurser till hösten, lagat en tröja, klippt mig och svarat på nästan alla instuderingsfrågor inför specialidrott B-provet. Sen kan jag ju tillägga att jag även hann sola i det fina vädret en stund. Var sjukt varmt på våran altan, riktigt sommarväder, och det blåste nästan ingenting! Våren kanske är här?

Imorgon ska jag morgonträna, äta frukost på skolan (har inga lektioner!), besöka en kiropraktor, max-test på gymmet, simma igen och avsluta med att somna så fort jag kommer innan för dörren.

I'm back!

Har funderat ett tag på att börja blogga igen. Jag har fått så mycket fritid nu när jag går sista terminen på gymnasiet och nästan inte har några kurser kvar att läsa.

Kan börja med en kort uppdatering på mitt liv just nu.

Som sagt är det snart studenten som gäller. 1 juni är det min tur! 3-23 maj ska jag på höghöjdsläger i Frankrike, så jag har inte alls många dagar kvar!
Träningen flyter på. Jag ska som sagt på höghöjdsläger i maj, sen väntar lite annat smått och gått till sommaren och förhoppningvis avslutar jag det hela med att simma EM i augusti. Så jag hinner troligtvis inte med något sommarjobb, vilket är lite synd, hade behövt pengar!
Hösten är ganska suddig för tillfället. Det enda jag vet säkert är att jag ska simma. Plugga blir det väl i någon form, kanske i Sverige, kanske i USA. Den som lever får se!

RSS 2.0