Singing Hurtful is hurtful

Dagen har varit lindrig om man bortser från resan till morgonträningen, morgonträningen, vistelsen i skolan, eftermiddagsträningen, gymmet och resan hem. Imorgon ska jag till sjukgymnasten 08:40. Skönt när man annars hade behövt gå upp vid den tiden. Få inte för dig ett jag klagar nu! Och det här äckliga regnet som förföljer mig! Varje dag jag har på mig de här jeansen jag hade på mig idag (det är hyffsat nya) så börjar det regna! Helt otroligt!
 
Jag måste också säga att jag älskar spotify! Det är helt galet bra, lyssnar på musik dygnet runt nu! Vill bara bjuda hem alla jag känner och ha en riktig fest och dansa hela natten lång! Fast det skulle jag ju aldrig orka med. Kanske i mitt nästa liv?

Nu måste jag gör lite uppgifter i min matte e-bok. Ja, du läste rätt, matte e! Än så länge är det faktiskt ganska lätt, men jag lär ju straffas ordentligt senare för att jag ens tänker tanken och ännu värre, skriver det på min blogg!

En låt som har gått på repeat ett tag nu under träningarna är Hurtful. Låten är i och för sig bra, men det finns gränser! Idag var det katastrof! Alla som har träffat mig idag har nog hört mig sjunga den, speciellt på träningarna där gärna Joline sjunger med. Men helt ärligt, jag börjar tröttna nu efter ungefär en vecka.

Söndag

Idag har jag faktiskt gjort en liten lista på saker som jag behöver göra. En lista som jag inte tänker dela med mig av (HA!)

Eftersom jag inte uppdaterat på några dagar kan jag berätta, kort, om de senaste dagarna.

Torsdag
En helt fantastiskt kort dag i skolan. 09:40-11:50. Därför hann jag gymma innan simningen och var alltså klar för dagen 16:00! Då passade jag på att gå till stan. Hittade massa saker jag skulle vilja köpa, men jag sparar pengar, och jag var duktig. När man kan hitta saker på H&M och ändå känna att det är för dyrt för ens budget, då har man lyckats!

Fredag
Lite inställda lektioner i skolan och dagen tog slut ganska snabbt. Hann gymma även idag så jag slapp göra det på lördagen. Efter träningen åkte vi ett gäng till 4-gott. För er som inte vet vad det är så är det paradiset för godisälskare. Finns hur mycket som helst och man kan köpa nästan vad som helst på lösvikt! Ett exempel är delicatobollar. Efter ett köp på 31,50 gick jag nöjd hem med Alicia och åt tacos med hennes familj och några kompisar till hennes mamma. Gott! Efter det åt jag typ upp allt mitt godis och vi kollade på Baksmällan. Trodde den skulle vara rolig men jag skrattade inte ens, men sen var jag sjukt trött också.

Lördag
Av någon konstig anledning vaknade jag 07:30 och väckte Alicia. Jag trodde seriöst att klockan var typ 10, minst! Men ack så fel man kan ha. Alicia tvingade mig att försöka somna om, men som jag nämnt tidigare så är jag icke kapabel till detta. Hon gav upp när jag satte på datorn vid 08:30. Vi knallade runt lite på stan sen vid 10:00 och mötte upp några andra. De skulle på bio men jag åkte hem för att jag skulle passa min lillasyster. Mamma och pappa skulle bort, men hon skulle ändå vara med en kompis. Blev LITE sur, men det har gått över nu. Kollade på halva (blev för trött) Ice Age 3 och åt äpplepaj.


En tidig söndagsmorgon

Nu får det gärna bli höst för min del. Eller sommar igen. Är trött på att det ska vara halvvarmt/kallt. Jag tar alltid på mig fel kläder! När jag tar på mig lite kläder med tunn jacka och sommarskor börjar det plötsligt blåsa storm och regna som aldrig förr. Dagen efter tar jag på mig regnjacka, ordentliga skor, varm tröja och vad händer då? Jo då kommer det lite medelhavsvärme in över Göteborg och jag badar i mitt eget svett!
Men jag lär väl ångra mig så fort det blir kallt igen, det är ju bara hemskt. Fast jag har ganska mycket att se fram emot i höst så det är bara att kämpa och se glad ut!

Jag är godissugen!

Jag önskar att jag hade något roligt att berätta men det har jag inte. Jo föresten, jag och Tinny har fått skåp i skolan nu. Tog dem en veckan att fixa det. Det är så typiskt att det ska strula för just oss. En vecka av kånkande på ALLA skolböcker i en påse + träningsväskan och jackan är äntligen över. Som min handledare sa, tomten kom tidigt i år!

Nu ska jag plugga lite engelska c. Kan bli väldigt roligt, eller inte. Föresten så är vi 50 personer på en lärare, alla får inte ens sittplats i salen. Kommer nog vara så någon vecka innan det ordnar till sig. Lite komiskt ändå.
Nu låter det väl som att jag går på värsta tattar skolan. Men vänta, det gör jag ju?

RSS 2.0