JA

Under extranummren efter 'Allsång på Skansen' står två kvinnor ~20 och ~40 och skriker på skånska. 
Kvinnorna: MISS LI, MISS LI! 
Manlig röst i klungan (förvånat): Müsli? 
Ett tjejgäng ~20 bakom kvinnorna som skriker lägger sig i. 
Tjej 1: Müsli? 
Tjej 2 Har Håkan Hellström skrivit något om müsli? 
Tjej 3 (på utpräglad stockholmska): Jag tror de försöker säga Miss Li. 
Spridda röster i klungan: Jaså, Miss Li! 
Skånska kvinnan ~20 till sin skrikande skånska kompis ~40 : Tyst, ingen fattar vad vi säger…


SÅ RÄTT! Tänk om alla kunde inse det? ;)

Måste

Då var ännu ett DM/JDM över. Och jag måste säga att jag är ganska nöjd. Jag har lyckats med de flesta saker som måste ingå i ett DM eller JDM.

* Man måste simma jättemånga lopp och uppleva den där känslan som man bara känner på ett DM eller JDM. Stressen över att alltid behöva ladda inför ett nytt lopp och så småning om känna den klassiska DM-tröttheten. Låter töntigt, men jag måste säga att det är ett speciellt storts ont.
* Man måste ta av och på badmössan så många gånger att det värker i hårbottnen.
* Man får inte tvätta håret under hela tävlingen, helst ska det vara riktigt fett redan innan. (Jag tvättade mitt senast tisdagen innan) Målet är att helgen höjdpunkt ska vara söndag kväll då man är färdigtävlad och äntligen får tvätta håret.
* Man måste simma lagom bra. Man vill inte simma för bra och inte för dåligt. Alltid kul att simma bra, men jag står fast vid att lagom är alltid bäst.
* Man måste få jättetorr hud så det verkligen känns varje gång hajdräkten ska på och av och lyckas man bli rödflammig har man lyckats bra. (I uddevalla kommer det röda av sig själv)
* Man måste avsluta helgen genom att äta något riktigt fett och gott på söndagskvällen. Gärna i sängen framför tvn.

Sen undrar jag (och det har jag gjort länge) varför killar får nakna killar på sina "plaketter" (eller vad det nu heter? Vi i västsverige får sånna i alla fall) och tjejerna får nakna tjejer. Borde det inte vara tvärt om egentligen? 

Motionssimmare

Idag tränade jag själv, eftersom jag ändå inte skulle simma något speciellt och jag orkade inte trängas med alla andra. Jag älskar att träna själv då man har friheten att simma precis vad man vill och man får göra det på sitt eget sätt. Tyvärr finns även möjligheten att ändra sitt ambitiösa pass under träningens gång, men är man tillräckligt målmedveten så fixar man att stå emot frestelsen. Mitt problem brukar bli att jag vill köra för hårt. Speciellt nu innan alla roliga tävlingar! Men även jag kan vara mänsklig ibland. Men när man simmar själv uppstår ofta ett problem: Motionssimmare. Ett trevligt gäng som gärna lägger sig och simmar långsamt på sin bana, och eftersom man inte har bokat bana så har man inget att säga till om. Jag har kommit fram till att det finns många olika typer av motionssimmare, men en sak har de alla gemensamt! De ligger i vägen. Jag tänkte jag skulle nämna några typer av motionssimmare som jag kom på under träningen idag.

Gamlingar
En gammal kvinna i slapp blek bikini/baddräkt i någon konstig färg. De vill inte blöta ner håret och är oftast sura. Så fort det kommer en liten våg så skriker de till. Har en tendens att alltid ligga i mitten av banan och tro att bara för att de har simmat på badet i 40 år, är mycket bättre än alla andra. De få som faktiskt har ett hjärta, är för vänliga. När man ska simma om flyttar de gärna till andra sidan av banan och orsakar en krock. Är det en man så beter han sig på samma sätt som kvinnan, men flyttar sig inte och är inte rädd för att bli blöt. Flåsar gärna extra mycket så man blir lite äcklad.

Wannabes
De har skaffat en hel utrsutning. Fenor, dolme, paddlar, badmössa, glasögon, vattenflska, platta och pulsklocka. Men problemet är att de inte kan simma. De har gjort allt för att passa in, men när de väl försöker ser det bara patetiskt ut. Man hade nog inte märkt det lika väl om de inte hade haft alla redskapen. Så fort de får syn på en tävlingssimmare så byter de till simmarens bana och härmar den. Lägger sig gärna precis framför med ett par fenor och tror att ju hårdare de sparkar, desto snabbare går det. Oftast män i åldern 30-40 år.

Före detta simmare
De finns vissa få som man kan se har simmat förut och lärt sig ordentligt. De blir oftast inga problem och vet själva hur det är att vara snabbare än alla andra. Vissa kan dock bli jobbiga då de vill prata för mycket. Finna i alla åldrar.

Blattar/Barn/Familjer
Jag vill inte verka rasistisk, men blattar måste nämnas. På Valhalla är 25:an tillfälligt avstängd och då vädret inte bjuder på bad så kommer det barnfamiljer som badar inomhus och de får då vistas i 50:an, där vi tränar. Oftast är de blattar som har tagit med hela släkten. De för oftast väldigt mycket oväsen och hoppar gärna från kanten och tävlar fram och tillbaks. De har förmågan att skvätta och byter gärna bana precis framför dig så det blir en ordentlig krock. Säger man till dem så nickar de och försätter. Flytleksaker och dynor är populärt att slänga in på tävlingssimmarnas banor, gång på gång. De är oftast på badet en hel dag och vägrar gå när det stänger.

Idoioter
Sen finns det en grupp med motionssimmare som egentligen passar in i någon av de övriga grupperna men är för puckade för det. Idioterna fattar ungefär inget. Om man hoppar i och ska tränna, hela gruppen, så kan de ligga på vår bana hela insimmet. En vanlig människa hade ju fattat att man skulle flyttat på sig, men det gör inte dessa personer. Ber man dem att flytta på sig är det inte säkert att de förstår det heller. Ibland kan de hoppa i på banan mitt under ett pass eller ligga på banan bredvid och simma så brett de kan med armarna, gärna långt in på vår bana. Har de inte råd med egna plattor och sånt så snor de gärna våra saker och ibland verkar det tro att de är gratis att plocka ur vår låda. De finns i alla åldrar och sysslar ofta med något konstigt. Till exempel så simmar med en flytkrage runt nacken, på rygg, och märker inte om deras bröst trillar ur bikinin.

Det finns säkert fler, men jag orkar inte skriva mer nu. Jag tror de flesta simmare kan känna igen dessa personer och tyvärr finns de nog på de flesta bad. Ingen har hittat något sätt att stoppa dem, men ett sätt som fungerar för studen är att simma fjärill max eller i värsta fall simma på dem.

Oldsters

Idag när jag skulle åka hem från träningen så kom det på hur många gamla människor som helst! Man tycker ju att många gamlingar bor i Majorna, där jag bor, som den här spårvagnen var på väg mot, men inte så många. Men jag tror att typ vid 11-12 tiden så är alla gamlingar ute. För de vaknar ju typ klockan 5 med värk i benen och måste gå upp och dricka sitt kaffé. Sen är det ju dags för lunch typ klockan 11, senast! Och efter det kanske de åker och handlar eller nåt och då gör alla det samtidigt! Det är nog därför man inte ser dem så ofta, för vid den tiden är man ju vanligtvis i skolan. Och efter träningen så är ju klockan typ 7 och då ligger de redan i sin säng och löser korsord. Men det får de gärna göra för mig, för varje gång de ska gå på/av spårvagnen så tar det ju cirka 5 minuter. Sen så tycker jag att de alltid har så fula skor. sånna tråkiga skor som typ ska vara stabila och alltid är i någon tråkig grå-vit färg. Jag hoppas verkligen att jag har bättre smak när jag blir gammal! Jag tänker då inte ta på mig en fulblekt turkos jacka och ett par tråkiga skor. Nä jag ska köpa märkesjeans och springa runt i mina gröna converse! Så nu vet ni, och nej jag har inga fördomar.



Start

Idag när jag och Erla gymmade så började vi snacka om bloggar, och då blev jag väldigt sugen på att börja blogga igen. Fast jag tycker det är tråkigt att skriva om mitt liv så jag tänkte att jag kan skriva om saker jag stör mig på? fast då insåg jag att det  blir väldigt tråkigt och negativt, så jag kan ju skriva om saker jag tycker är bra också? Sen är det ju alltid trevligt att läsa om andras tankar och idéer, så jag tänkte att det kan jag också skriva om. Men ni kanske inte ska ha så höga förväntningar.

Det är skönt att sova

Jag orkar inte skriva, så ni behöver ju inte vänta er att jag ska skriva. För det finns säkert många där ute som läser min blogg (nej).Men om ni vill veta vad som händer i mitt liv kan ni ju ringa/smsa (väldigt uppskattat) mig eller skriva till mig på msn, ELLER vänta tills jag uppdaterar. Men jag skullle rekommendera de två första alternativen.

Måste skryta

Idag har jag varit jätteduktig. Mamma och pappa åkte till DK i lördags, så jag gick upp halv 9 och åt frukost. Sen spelade jag lite Buzz med Olivia ;) och efter det så åkte jag ner till mamma och mormors jobb för att köra skräp. Jättetråkigt, men i början tyckte jag det var kul att köra moppen, fast nu är det inte alls kul + att jag måste ha världens fulaste hjälm. Sen åkte jag och handlade, för jag ska laga mat till mina syskon. När jag kom hem städade jag i köket och i tv-rummet, plockade ur och in i diskmaskinen och skurade duschen! Snacka om att mamma passar på att ge mig skitjobben. Och i duschen hittade jag typ världens största spindel! Jag försökte typ spola iväg den men den var för stor för att åka ner i brunnen så jag dränkte den och sen mosade och slängde jag den i toaletten (vet inte varför jag beskriver så detaljerat) och spolade. När jag var liten var jag jätterädd för spindlar, kanske för att min mamma var det, men nu har jag blivit lite modigare även om jag höll på att spy. Försökte få Olivia att hjälpta till med städningen men jag lyckades inte så bra. Tror hon plockade upp en tidning typ. Så nu har jag bara matlagning och diskning kvar, innan jag åker in till Valhalla.


Bana 2

En kort uppdatering.

Fredag: Tränade två gånger och gymmade. Efter kvällspasset åkte hela gruppen (alla som kunde, vi var ganska många) till Slottsskogen för att äta och spela brännboll. Det var jättetrevligt, men jag hade inte klagat om solen hade tittat fram.

Lördag: Träning klockan 10. Var inte lika pigg som jag brukar vara. Det är ju egentligen sovmorgon att gå upp halv 9, men eftersom jag har sommarlov så kändes det inte lika skönt som det brukar. Vi hade Rutan-pass och jag simmade faktiskt bra. I början i alla fall. Sen dog jag lagom till slutet. Sista 50:orna max från pall på slutet var hemska. Annars var det ett vanligt "bara frisim-pass". Frisim är så otroligt tråkigt. Fast hellre det än spec! Efter det åkte jag och åt mat med mamma och pappa, för de skulle åka till Danmark lite senare. Fick en sjukt god lasagne, mums. Sen åkte jag hem till Donsö, kollade matchen och åt pizza.

Idag, söndag: Sålde GT i morse. Det började spöregna när jag var halvvägs, men tidiningarna hann inte bli så blöta. Fick typ 170 spänn så det var en bra dag, trots att jag inte sålde så mycket. Fick nog mycket dricks! Och nu sitter jag här, ska snart packa ihop mina grejor och åka in till stan. Behöver städa. Fattar inte hur jag kan stöka till det så hela tiden. Fy mig.




V A L H A L L A
Mitt andra hem

Hittade det här när jag letade efter en fin bild på Valhalla. Haha!

Badvaktens bästa

Pierre Solberg minns favoriterna:


Nakenchocken

En mycket välbygd kille skyndar in i simhallen, väldigt naken. När badvakten påminner om att han saknar badbyxor säger han förnärmat:

- Jag har la för fan...

Men när han tittar ner inser han faktum.

- Han har aldrig kommit tillbaka igen, säger Pierre Solberg.


Värmechocken

En man kommer utspringande och säger att hans kompis i värmerummet vid bastun behöver hjälp.

Det visar sig att mannen i fråga badat länge i kallbassängen och när han satt sig på bänken med de glesa plankorna - trillade "hela paketet" mellan plankorna.

- När han suttit där ett tag hade pungen fastnat. Vi fick bända loss brädorna, men det gick bra.


Bottennappet

En man kommer med händerna för ansiktet och förklarar att han tappat något, han vill inte säga vad. Efter en väldigt noggrann beskrivning förstår badvakten vad han söker:

- Sitt porslins öga. Men jodå, vi hittade. Det låg på botten.





Alltid bana 2.

Otur, nej tack

Jag vill inte få otur. Och jag orkar heller inte uppdatera min blogg. Ni får helt enkelt vänta tills jag orkar skriva något vettigt.


GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!

[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så den börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta (när man var liten?!)
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[/] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. (jag har nog träffat alla jag har på msn ;))
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi
[x] Jag har åkt snowboard

Och en till

Den vanligaste kommentaren om/till mig: Kan inte komma på något. Det är väldigt olika.
Folk brukar tro att jag: Är bäst. och sen visar det sig att jag är det också!
Om 10 år är jag: Snyggare, smartare, bättre och rik!
Jag skulle helst vilja bo: USA kanske, eller Australien. Eller typ i Europa! Spanien kanske?
Om jag fick välja föräldrar skulle jag ha valt: Mina föräldrar, fast de skulle haft lite mer pengar...
Därför att : Jag tycker om dem?
Mest i hela världen önskar jag mig: Framgång (det lät vuxet)
Bli miljonär eller världsfred: Miljonär, lätt.
Jag skulle helst hamna på en öde Ö tillsammans med: Mamma
Och allra minst tillsammans med: Nån gammal som skulle dö direkt, kul i så fall liksom.
Jag skulle aldrig säga nej till: Godis (jo kanske, typ om det är en gammal gubbe)
I högklackat går jag: Snabbt. Har alltid på mig det hemma.
Favoritfettbildande käk: Pizza kanske
Film jag gillar trots att den egentligen är rätt kass: Charlie The Unicorn
CD:n jag aldrig kommer sluta lyssna på: Den har jag nog tyvärr slutat lyssna på...
Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? 3, 4 om man ska räkna inloggningsgrejen till Valhalla. Sen har jag en till nyckelring med min skåpsnyckel på.
Vilken svordom använder du mest? Jag vet inte, väldigt olika. Men jag ska sluta att använda dem.
Äger du en iPod? JA!
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag gillar att ta bilden och sen själv vara med på den. Tar gärna hjälp av en spegel, eller så riktar jag den bara mot mig
Vilken var den senaste filmen du såg? Vet inte
Har några av dina vänner barn? Nej, tror inte det
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Beror på hur mycket jag vinner. Men jag skulle fira med glass!
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja, helt utan anledning!
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?  Oboy
När var senast någon stötte på dig? Typ nån minut sen...
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält? Uppskjutet tror jag
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jag tror inte, jag vet
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, självklart
Hur många syskon har du? Två småskitar
När flög du senast? Hem från Stockholm! (Orka åka tåg liksom? ;)
Läser du för skojs skull? Ja, på lov
Pratar du några andra språk? Ja, men jag hittar mest på
Vilka gör du, önskningar eller planer? Planer
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? NEJ
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej nej
Vad har du med dig in på bion? Läsk och popcorn i stora lass!
Vem var din favorit lärare? Oj, den har jag nog inte hittat än
Vilken är din favoritdrink? Ramlösa just nu
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Gärna 10
Äter du frukost dagligen? Jaaa
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Fullbokade. Skolan tar allt för mycket tid
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ofta förr, kanske inte lika mycket nu
Vilken är din favoritfrukt? Jag gillar nog det mesta. Nu blev jag sugen på melon
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja, ungefär lika mycket som jag bryr mig om dig
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, män i ngen är perrfeckt
Gillar du senap? nej... speciellt inte den på Bruger King! om det nu är senap
Sover du på sida, mage eller rygg? Mage/Rullar runt
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Shrek kanske?
Tycker du om att krama folk? Ja, det är mysigt
Skulle du säga att du är trendig?
Äger du en digitalkamera? Jadå!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, tyvärr. Allt för mycket! Jag hatar när man bestämmer något och sen skiter den andra i det utan att höra av sig! Brist på respekt. Borde hängas
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ingen än...
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser? Förstår inte? men jag säger nej... eller ja
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, men ibland kan jag bli äcklad
Vad har du för väder? Solen skiner alltid där jag är

Rubrik

Idag har jag då bakat bröd med mormor, i 3 timmar. Men det var ganska kul när jag tänker efter. Skulle haft med min kamera, för jag var sämst. Men jag passade jättefint i förklädet! ;) Mormor kavlade ut 3 kakor när jag gjorde 1 typ, så jag var inte så snabb heller. Och hennes blev runda, men mina var mest fyrkantiga. Fast hon hade sett alla Sveriges landskap sa hon, hahaha!

Sen tränade jag, och det gick jättebra. Fick köra teknik i typ 40 minuter när det andra körda hårt. Men jag tror jag fått ordning på bröstsimmet nu. Känns så jävla bra. Orkar inte skriva mer nu, vi hörs någon annan dag.

Vem var vad?

Eftersom det bara blir fel när jag ska lägga ut saker på bilddagboken, så får jag göra det här istället. Kände ett jättebehöv av att göra en sån här nämligen. Sen ska jag dra till Valhalla igen. Syra den här gången. Jag och Elin var btw på stan efter träningen och gymmet imorse. Köpte två t-shirtar, så det var nice. Ska nog skriva lite mer när jag kommer hem ikväll.


VEM
Vem är i rummet med dig ? - Jag är ensam
Vem fick du senast sms av ? - Paulina
Vem skickade du senast sms till ? - Paulina
Vem tänker du på nu just nu ? - På syrapsset
Vem pratade du senast i telefon med ? - Fanny, tror jag
Vems hus var du senast i ? - Mitt
Vem önskar du var med dig nu ? - Ingen, orkar inte vara social
Vem är din favoritsläkting ? - Man kan väl inte välja en?
Vem i din skola går dig mest på nerverna ? - De flesta blattarna (nej, jag är inte rasist)

VAR
Var var går du i skolan ? - Göteborg
Var är din telefon ? - På bordet
Var sover du ? - I min säng
Var handlar du mest ? - HM, fast mina senaste köp var på Zara och Victoria Arena (anteckna det)
Var fick du tag i tröjan du har på dig ? - Har ingen tröja på mig
Vart åkte du senast bil ? - Oj. Det måste ha varit från tävlingen i helgen med Fnotter ;)

VAD
Vad åt du senast ? - Godis
Vad drack du senast ? - Ramlösa Jordgubb/Lime
Vad är det för färg på dina byxor ? - Bruna
Vad är den närmaste saken som är blå ? - Mitt täcke
Vad gillar du mest med skolan ? - Simningen
Vad har du på fötterna ? - Inget
Vad är din favorit färg ? - GRÖN
Vilken film såg du senast ? - Det står helt still, kan inte minnas
Vad hör du just nu ? - Tvn

Hellweek

Den här simveckan verkar bli en hellweek, och det blir nog nästa med, och nästa efter det. Jag är sugen faktiskt! Bring it on! Fast igår var det jobbigt att simma, men jag ska skita i det nu. Nu har jag inte skola som tar all min energi, så det ska nog gå bra.

Idag ska jag hjälpa till här hemma. Typ köra skräp och städa. Sen träna i eftermiddag. Efter det stannar jag i stan, har två pass imorgon och då pallar jag nog att åka ut till Donsö mellan dem. Laga mat skulle jag visst göra också, men det är nog mest synd om mina syskon på den punkten.

Idag är inte vädret så jättefint heller. Skönt på ett sätt. För då måste jag inte sola, haha.





                        Titta, jag hittade en bild på Valhallas 25:a!

Öliv

Idag blåser det! Det är bra, för jag ska ändå inte sola. Fick värmeutslag igår, fast det var inte så farligt. Men det kommer typ tillbaks direkt om man solar dagen efter har jag upptäckt.

Ska gymma och simma sen, så jag måste åka tidigt ifrån ön. Eftersom det tar typ ett halvår att komma in till stan. Ska bli skönt att simma. Men jag hinner nog ändra mig lagom tills jag ser passet. Sen efter träningen ska jag hem igen, vilket också tar ett halvår. Är hemma typ lite efter 8! Helt sjukt. Träningen slutar 6 liksom. Men jag måste hem, för imorgon ska jag städa och hjälpa mormor med att köra skräp innan träningen. Det är typ mitt sommarjobb.

Nu ska jag gå och göra ingenting tills det är dags att gå till båten. Palla den här ön, jag blir galen!

Konstgräs eller asfalt?

Idag har jag solat lite. Har hört att det ska bli regn, så man får passa på. Det behövs i och för sig lite regn, och då kanske det inte är lika mycket pollen. Så let it rain, men sen vill jag ha sol igen.

När jag solade kom jag fram till att jag ska ha konstgräs när jag skaffar hus. För då slipper man klippa det och det är alltid grönt och fint! Sen slipper man pollen också, fast man har ju grannar så... Eller så funderar jag på att inte ha något gräs alls. Typ bara asfaltera hela skiten? Varför ha en trädgård som ser ut som alla andras liksom?

Nu hade jag tänkt fortsätta sola lite. Är så mätt så jag kommer nog somna. Har ätit lunch hos mormor förstår du. Sen har bestämt mig för att börja läsa en bok. Ska se om vi har någon här hemma, vill bara inte ha en för lång. Gillar egentligen att läsa, bara det kommer av sig själv. Finns inget värre än att bli tvingad att läsa en bok! Eller jo det finns det ju, men skit samma.

No air

Har inte orkat skriva, som ni säkert förstår. 

Igår solade jag på gården, det var massa flugor, så det var inte så skönt. Lyssnade i alla fall på Coldplays nya album, vilket gjorde det hela lite lindrigare. Efter det så frågade Elin om jag ville bada, och det ville jag såklart. Erla hängde med och vi badade ute vid Saltholmen och Långedrag. Hoppade från bryggan och tog lite kort. Kommer nog lägga upp dem på bdb eller facebook, när jag orkar. Det var trevligt. Sen åkte jag och Elin och handlade och värmde pizza hos mig. Vi kollade på tv, Next och Singing Bee, mycket trevligt!

Idag har jag tävlat. Gick både jävlapissdåligt och bra. Så det var lite blandat. Bröstsimmet stämde inte alls, så det blev bara skit. Men medl och frisim gick bra. Tävlingen gick faktiskt ganska snabbt, surprise surprise. Det brukar gå segt. Men varmt var det! Är glad att jag bara tävlade en dag, speciellt när bröstsimmet gick så dåligt. Känns inte alls bra faktiskt. Vill simma snabbt, nu. Men det kommer nog.

Imorgon ska jag åka ut till Donsö och steka. Ska stanna där tills på tisdag hade jag tänkt. Fast jag ska ju träna också. Det är därför jag inte pallar att vara där hela tiden, tar sån tid att åka in till stan. Men jag har inte morgonträning förren på onsdag, så då är det lugnt. Gratis mat också! Gratis är gott. 

Nu ska jag sova, gick upp tidigt imorse. På måndag är det en ny vecka men nya möjligheter och jag vill träna bra och hårt. God natt!

Godmorgon

Jag hatar när man vaknar tidigt och jag hatar att vara allergisk mot gräspollen. Mycket höga halter idag, jo tack. Det kändes så fort jag öpnnade fönstret! Nu får jag istället sitta i en bastu. Ska sola sen i alla fall, i gräset! Jag vill skaffa en sån syrgas grej, det skulle sitta fint. Nä, nu måste jag äta frukost. Livet är tufft.



Oh, who would ever want to be king?

Jag har inte orkat uppdatera på ett tag. Det är ju typ ändå ingen som läser, men nu har jag inget för mig så jag tänkte skriva lite kort om veckan.

Tisdag: Min sista skoldag. Helt stört att vi skulle ha alla lektioner. 8-15:30. Men sista lektionen blev inställd! Vi fick mest veta betyg och vi fick tillbaka prov. Kemi-provet gick riktigt bra! På G-delen fick jag 2p över MVG-gränsen och på VG/MVG-delen var jag 3p från MVG. Så det är bra, för högre betyg än VG kan jag nog ändå inte få! Sen ville min spanskalärare sätta G på mig, för nationella gick sämst. Men jag snackade lite med henne och jag tror jag får VG ändå. Annars ska jag ägga hennes hus ;) Träning sen på eftermiddagen ska vi inte prata om. Länge sen jag var så trött och simmade så dåligt. Hade dataprov också, haha! Det var faktiskt väldigt lätt, lär ju få MVG. Blev jättenöjd med min powerpointgrej på slutet.

Onsdag: Min första sommarlovsdag. Morgontränade (haha) och sen följde jag med Erla till skolan (hahahaha) och Elin var också med. Sen åkte vi till stan, för vi skulle på en gammal simkompis student. Så vi lekte på HM. Typ provade massa kläder och gjorde fula outfits till varandra. Ska se om jag orkar lägga upp någon bild. Sen var det studenten, vi missade tydligen utspringet (?) men vi hittade henne i alla fall. Hon blev jätteglad när hon såg oss, men sen glömde hon bort oss, så vi gick ;) för vi skulle träna. Först gymmade jag och sen simmade jag. 

Idag: Idag sov jag till 9 (!!!) brukar inte kunna sova så länge. Det var i alla fall skönt. Sen har jag solat en timme typ 11-12. Var tvungen att sola ryggen, har bara solat magen det senaste. Men sen blev det för varmt. Och nu håller jag på att baka kladdkaka, fast jag är inte så sugen egentligen. Men jag ville ha något att göra. Ska snart göra mat och sen åker jag in till Valhalla och solar lite till innan träningen. Träningen som för övrigt kommer bli riktigt jävla jobbig, får skriva mer om det sen.

elin                    erla                    jag


Viva la vida (ändå)

Ibland är livet så oväntat. Ibland vill man bara dra en sopsäck över huvudet och skrika. 

Dagen har pendlat mellan bra och dåligt, och slutade i botten (den är inte slut ännu, men typ). Morgonträningen gick bajhög och skolan var totalt meningslös! Vi gjorde typ inget. Fick i alla fall veta att jag fick VG i samhäll, kul. Sen solade jag och tinny typ en timme på badet, tills elin kom och sen kom pajen och sen amanda och sen badvakterna och sen stocken och sen erla! Jag och elin spelade sånt stort schack, med sånna stora pjäser. Vi var helt talanglösa, men jag lyckades såklart ta hem segern! Sen var det mördarpasset på gymmet och jag var helt död när vi skulle simma. Mitt bröstsim var hemskt, jag vill bara drunkna. Och nu sitter jag här med värkande kropp och tycker synd om mig själv. Men lite färg har jag i alla fall fått, som plåster på såren.


I lördags såg jag Eulogy, ganska bra faktiskt. Skrattade typ hela tiden! Så den tycker jag ni ska ta och se.

ffg



RSS 2.0