Yeah, I know your hands will clap

Varför vaknar jag tidigt när jag kan sova hur länge jag vill? Vaknade innan 8 och det gör jag bara när jag har morgonträning annars! Kan det bero på att alla andra i hela huset springer runt och skriker? KANSKE...

Jag har egentligen inte så mycket att säga. Träningen i fredags var skittråkig + att jag fick simma själv. 6000 F2/F3 var det i alla fall, var helt död sen. Tur att vi hade Rutan igår då och skulle köra 6000 hårt! Och jag skojar inte, allt skulle vara hårt! 12x200fr, 4x400fr arm sen lite 50:or sprint och vi avslutade med 10x50 fj max från pall, start 1:10! Som tur var såg rutan passet jag simmade i fredags och tyckte inte jag behövde köra hårt, typ F2+ istället, haha. Stort fett kryss i taket säger jag bara. Har nog aldrig hört honom säga att man ska ta i mindre än vad man gör...

Det har väl inte hänt så mycket mer. Igår såg jag en tjej på spårvagnen med mustasch och typ skägg. Det var ganska äckligt, men coolt. Jag fattar inte varför hon inte rakar bort det, men hon kanske gillade det? På nåt konstigt sätt kände jag igen henne :S

Min status på facebook är "Anton är TRÖTT" och varje gång jag loggar in så vill jag ändra, men jag kommer alltid på att det stämmer in så sjukt bra, så det lär alltid stå så. Tänkte ni ville veta det.

Idag ska jag försöka få mamma att klippa mig. Men då måste jag säkert gå en promenad med henne. Fast det gjorde jag igår. Det känns så meningslöst, för hon går så långsamt.  Jag går till och med snababre när jag går på stan! Man blir inte ens lite andfådd. Fast det kanske man inte blir när man går? Jag skulle nog behöva springa istället. Men tänkte börja med att äta lite frukost!

Nu blev jag plötsligt väldigt förvirrad.

I am a rock star

När jag har slutat simma ska jag jojo-banta resten av mitt liv! Typ 2 månaders chokladätande och sen 2 månaders hårdträning. Fatta så skönt, det måste vara det alla strävar efter. Jag har funnit meningen med livet!

Hångla/Strula

Idag har det faktiskt hänt saker som jag kan berätta om!

Men först har jag startat en liten undersökning. Jag försöker ta reda på vad skillnaden mellan strul och hångel är! Så jag har frågat ett antal personer. Vissa anser att det inte finns någon skillnad (2 st), andra anser att det strula gör man med någon random person och hångla när man är tillsammans (3 st) och carro i hs tycker att strula gör man med en random person och hångel är grovt pussande. Eljena tyckte däremot att strula gör man om man inte är tillsammans och hånglar om man är tillsammans. Sen var det lite svårt att hitta fler personers åsikt. Så frågan är egentligen inte riktigt besvarad. Återkommer kanske med detta någon gång. Enligt en säker källa så tycker man i Sockholm att det inte är någon skillnad! Vad tycker du?

Dagens händelse: Klumpig som jag är så tappar jag en 15kgs vikt rakt på foten idag på gymmet! Och det var inte så att jag och Erla typ garvade eller fjantade oss som vi brukar göra, för Erla var inte ens där just då. Den bara helt enkelt kled ur händerna på mig. Ont gjorde det i alla fall, trodde typ jag hade brutit alla tår först, men det skulle nog gjort mer ont då. Nu är jag bara lite öm, men jag lär ju ha feting blåmärket imorgon!

Det är typ det som är värt att nämna idag. Eller jag kan ju säga att vi fick kebabpytt i skolan idag igen, samma omgång som vi har fått 3 gånger nu! jag undrar hur många gånger de har värmt det nu? om det inte går åt kanske de borde fatta att det inte är en rätt att satsa på. Så det blev vege-lasagne för mig och tinny idag igen och den smakar skit!

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum

Hej på er! Haha, jag är lite konstig just nu. Uttråkad kan man kanske kalla det. Har precis städat hela huset och städat hos mormor. Otroligt kul var det. Hade tänkt göra lite läxor nu, men hamnade här istället. Sitter ju inte på min dator så det fanns typ inget att göra, så jag har roat mig med att söka bilder på google. Kom också på att han som spelar den skitäckliga gubben i Saw-filmerna är ännu läskigare än vad jag trodde jag tyckte han var! Sen kom jag även fram till att det är lite synd om honom. Tänk när folk ser honom på stan, jag tror inte jag är den enda som hade slagit ner honom i ren panik, om man säger så. Det var nog allt jag hade att säga.

Haha


Cold, cold water

Jag är helt slut. Tisdagen knäckte mig verkligen. Men imorgon är det lördag och efter morgonträningen så är det helg! Har sparat alla mina läxor till helgen så jag ska ha något att göra ;) Inte för att det är så mycket men ändå. Gör ändå inget annat hemma. Ska i och för sig städa hos mormor. Har det som jobb typ, men det är ganska trevligt och går snabbt. Sen ska jag nog hjälpa olof att sälja tidningar på söndagen för han kunde inte. Då får man lite pengar i alla fall ;) Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på tv eller nåt, orkar inte så mycket mer...

BLÄÄÄTISDAG

Okej,  nu ska ni få en liten update om min dag! Tänkte ta det i punktform.

  • Vi hade en underbar svenskalektion, 40 minuter, men naturligtvis drar hon över 5 minuter, SOM ALLTID. Egentligen borde vi vara lara med Svenska B redan nu. Då blev jag lite irriterad.
  • Vi skulle ta simfoto, alltså alla simmare på skolan. Vi brukar alltid spexa till det och förra året skulle vi se nakna ut. Vi tog det till en ny level och alla var skittaggade men sen fick vi inte göra det. Alla tjejer hade typ sin träningsbekini men det fick de inte ha, för det var för sexistiskt! Även om vi tränar i det liksom och killarna fick knappt sitta i badbyxor! Helt störd var hon. Hon vet ju fan ingenting den jävla kärringen. Men jättekul att alla andra står i träningskläder/matchställ men vi får inte ha på oss det vi tränar i för vår sport är tydligen för sexistisk?! KUL!
  • Igår fick vi inget mat typ, lasagnen var slut så vi fick äta vegatariskt och idag tog potatisbullarna slut så vi fick äta vegatariskt/muslimska maten IGEN! Ofta maten tar slut 1 timma innan de stänger?! De kan köra upp nåt!
  • Träningen var ett stort skämt. 12x400 fr prog 1-6, 1-3, 1-3! En långsam och plågsam död.

Det enda positiva är att det finns ett slut på dagen. 24 timmar av smärta. Tisdagar kan skita ner sig.

Where were you while we were getting high?

Min dator verkar fungera som vanligt igen. Tror det var virus eller nåt jag hade, för när jag tog bort något (vet egentligen inte vad jag gjorde) så slutade det! Och Elin, om du läser det här, så kan du ju fråga mig på träningen vad jag gjorde eftersom du sa att du hade samma problem! Kommer glömma bort det så det är upp till dig att fråga ;)

Har fixat lite ny musik idag och igår, men jag har glömt vad det var för nåt. Kan ju återkomma med det, kanske. Sen har jag försökt lägga in bilder på min iPod. Eller inte försökt, eftersom sladden är i stan och jag är på Donsö. Men jag har gjort en mapp med bilder som jag ska lägga in. Dock blev det lite för många bilder tror jag, nästan 100mb! Känns ju lite halvonödigt, men jag fyller ju inte hela utrymmet än så det funkar. Längtar till alla nya album släpps! Massa bra artister som ska göra nytt. Bland annat The Killers, Oasis och Sugarplum Fairy, om jag inte minns fel. Har hittat en singel från Sugarplum och Oasis och det låter riktigt bra. Sugarplums släpps typ om nån vecka eller nåt och Oasis i oktober. Can't wait! Men mest av allt vill jag ha The Killers, de är lätt bäst.

 GE MIG!

.

Å vilken tråkig dag. Vet inte vad jag ska hitta på. Är godissugen, som vanligt. Längre än så blir nog inte det här inlägget. Onödigt? Ja.

Baby, you're the only light I ever saw

Nu verkar mitt internet fungera igen. Och datorn också. Den startar om sig ibland, vet inte varför. Men nåt är som det inte ska. Men jag verkar ha lyckats fixa det, eller jag ska ju inte vara för säker. Men den har inte startat om sig på ett tag. Och internet fungerar ju? ;)

Blev typ ingen film, försökte ladda ner text till The Love Guru, för jag fattade inget utan text. Men jag hittade inte ens engelsk text, så jag lackade och skulle kolla på Made Of Honor istället, men eftersom datorn startade om sig hela tiden hann jag typ se en halvtimme. Men nu ska jag sova, har träning klockan 10 imorgon, och jag kommer ha jätteont! 

Take it as it comes and be thankful when it's done

Mitt internet fungerar inte, och det är surt! Är inne på grannens nu och det är segast ever. Mitt vanliga är segt men det här är segare. Dessutom måste jag sitta i köket. Så jag ska nog inte sitta vid datorn så mycket ikväll. Hade tänkt kolla på någon film. Är så sjukt godissugen, men jag ska avstå. Har varit duktig hela veckan.

Annars har dagen var helt okej. Morgonträning som innehöll en 400fr ben, max. Inte min grej riktigt och jag tror jag behöver en höftoperation efter det där. Sen var det frukost till 10:00 och vår första lektion var inställd så vi (jag och tinny) drog med Elin, Joline och Deniz till stan. Trevligt. Kan ju berätta att jag råkade ta duschtvålen i håret idag, efter att jag tvättat håret med schampo. Sådär lagom kul, men mitt hår blev ganska lent :S
I skolan hade vi bara två lektioner, men inte vilka två lektioner som helst. 90 min engelska (man vill bara dö. man tror att man ska dö minst 3 gånger under hela lektionen) och 90 min biologi. Fast biologin går ganska snabbt, men läraren är så hetsig! Man får inte tänkta när han ställer en fråga och helt plötsligt kan han börja prata om något helt annat! Men han är bra :) Sen träning igen och gym. Jag och Erla var typ sämst på gymmet. Vi bara låg på situpsmattorna och typ snackade skit, haha. Men vi fick faktiskt gjort det mesta, bara det att det tog ett jävla tag. Nu ska jag kolla på film, smsa gärna!

Vänta på mig


Hej gubben lilla.
Jag vet inte hur jag ska säga det här men, jag är en utomjording.
Hela livet handlar om att göra alt för dej.
Du, när jag klättrade för första gången, insåg jag att mina ögonfransar är onormalt korta

Därför skickar jag tillbaka min ring.
Hoppas du får en utomjordisk attack.
Kärleksfulla Anton

Hej ____
Jag vet inte hur jag ska säga det här men, _____
Hela livet handlar om att _______.
Du, när jag____ för första gången, insåg jag att ____
Därför skickar jag tillbaka ___
Hoppas du får en _____
_______ (namn)

VAD HAR DU FÖR UNDERKLÄDER PÅ DEJ ?
rosa- mamma
svarta- pappa
vita- älskling
oranga- morfar
lila- mormor
blåa- syrran
gula-brosan
gröna- svikare
röda- farmor
bruna- farfar
annat- gubben lilla

VILKEN DRICKA ÄR BÄST ?
mjölk- jag är gravid
läsk- ja orkar inte mer
vin- jag är lesbisk
öl- jag är inte smart
vatten-jag är aldrig din mer
saft- jag är över 48
oboy- jag är en utomjording
annat- jag är så ortoligt kär

VILKEN MAT ÄR BÄST ?
tacos- göra en film
resturang- göra något meningsfullt
pannkakor- göra en skyltdocka med barn
gröt- göra dej besviken
pasta- göra allt för dej
kött- göra en tv-show
annat- göra massa godis

VILKET HUMÖR ÄR DU PÅ NU ?
inget - spydde
glad- andades
ledsen- cyklade
besviken- jodlade
arg- arbetade
orolig- gungade
sur- älskade
upphetsad- sjöng
annat- klättrade

VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DIN TRÖJA ?
Blå- min mamma är brunnet
vit- min oskuld är borta
svart- mina ögonfransar är onormalt korta
lila- min fisk är död
brun- mina drömmar är svikna
rosa- min granne är med i bolibompa
grön- mina tankar finns inte mer
gul- min ubåt har inget namn
röd- mina rosor är vissna
orange- min klass är CP
annat- mina känslor är borta

VAD BÖRJAR DITT NAMN PÅ ?
a/b- min ring
c/d- mina känslor
e/f- mina drömmar
g/h- min oskuld
i/j- min cykel
k/l- min katt
m/n- mina tankar
o/p- min tandbvärk
q/r- mina barnbarn
s/t- min huggorm
u/v- min mobiltelefon
w/x/y- mina hormoner
z/å- min stereo
ä/ö- mina ostron

VILKET NUMMER ÄR BÄST ?
1- bra jul
2- tjej du förtjänar
3- 12 växlad cykel
4- tandvärk från mej
5- otrevlig påsk
6- ny vän
7- jävla piss sommar
8- kille som är bög
9- kompis som behöver dig
10- kram
11- utomjordisk attack
12- kärleks full familj
13 - tejprulle i födelsedagspresent
14. groda som heter fritjof
15.får ha på dej slitna byxor imorn
annat- underbar helg

VAD HAR DU FÖR FÄRG I DITT RUM ?
vitt- din
brunt- pussar
svart- kramar
lila- strypningar
grönt- kräkningar
gult- M.V.H
rosa- hångel
orange- hatningar
annat- kärleksfulla


And I am finally there

Haha, jag har typ inget att skriva om. Skolan har startat och jag är sur. Är trött och har ont typ överallt. Men imorgon är det torsdag, min nya favorit dag. Börjar skolan sent, slutar tidigt och ska träna tidigt! Så nu kommer jag ha tränat klart då jag egentligen börjar träna! :D Sen för övrigt känner jag mig bara helt lost, confused och borttappad.

                        

RSS 2.0