Världen är liten ändå

Idag när jag sålde GT hos en som är bekant till mig familj säger hon att hon blev klippt av någon som kände mig för några dagar sen. Då visar det sig att det är Sofia som hade klippt henne! Sen ikväll när jag skulle handla träffar jag Johan, min tränare i skolan, som sen visar sig bo knappt en hållplats ifrån mig! så jag fick skjuts hem och ska få till morgonträningen imorgon. Så nu kan jag sova 10 minuter längre ;)


Btw bestämde jag precis att mitt barn ska heta Nutella ;D

Choose it, you don't wanna lose it

Idag fick jag sälja tidningar igen eftersom min lillebror inte kunde. Hatar det. okej, jag får pengar, det är bra. Det är inte speciellt jobbigt heller egentligen, men det är så sjukt pinsamt att knacka dörr. Speciellt på donsö där alla typ känner alla. De vågar liksom inte säga nej och det känns sjukt pinsamt när de köper bara för att det är jag liksom. Tur att jag inte bor här längre för då hade jag aldrig klarat av att göra det :P Fick 125 kr i alla fall. Brukar få mer, men det är alltid något.

Vet inte vad jag ska göra annars idag. Typ slappa. Behöver inte handla ikväll heller, så himla skönt! Eller jag tror inte det i alla fall, för jag och pappa skulle storhandla efter träningen på måndag. Så jag typ kan köpa massa saker också blir det billigare :)

Nä nu ska jag nog ta och hoppa lite på studsmattan ;) bra träning för rumpan! haha

Fågelsoppa

Nu är jag på Donsö. Lyckades ta mig hit efter många om och men. Tog två spårvagnar tidigare än vad jag behövde för att vara säker på att hinna med båten :P När jag kom fram och ska gå mot vårt hus så möter jag mina två barndomsbästisar. Det roliga är att en av dem faktiskt inte bor ute på Donsö utan var bara sommargäst. Så hon var ute i sitt sommarhus med sin familj och stötte på vår tredje kompis under dagen. De var på en promenad och mötte då mig. Så vi stod och snackade om skolan och gamla minnen i över 1 timme. Jättetrevligt måste jag säga. Vet inte riktigt varför vi inte har hållit kontakten men jag antar att vi bara växte från varandra. Var sjukt kul att träffa dem i alla fall! Finns så mycket vi har upplevt tillsammans och vi var alltid med varandra på somrarna och busade runt. Helt sjukt vad vi kunde hitta på egentligen när jag tänker efter. T ex vår berömda fågelsoppa. Man fyllde en hink med vatten, sen plockade man massa blommor från mammas rabatt (hon påminner mig ännu om hur vi misshandlade hennes rabatt) och drog av alla blad och sånt och la ner i "soppan" och grejade med den. Sen på natten lät man den stå ute så fåglarna kunde äta den. Och detta trodde vi seriöst på, så himla kul. Det är typ mitt starkaste minne från min barndom :P Livet var kul när man var liten helt enkelt.

Men nu ska jag kanske baka eller hitta på nåt i alla fall. Händer inte så mycket annat här ute ;) Mamma är i stockholm, pappa målar huset, olof kollar på tv/sitter vid datorn och olivia är på träning. Haha, men just nu är det skönt att vara här.


c

JAG HATAR VÄSTTRAFIK. Jävla skit är vad det är. Så fort jag ska åka till Donsö så ska det strula med de där jävla spårvagnarna! Kul, nu får jag vänta två timmar igen innan jag kan åka. Och om det inte är så att spårvagnen inte dyker upp (som det var idag) så ska den bli skitsen när man sitter på den och tillslut missa båtjäveln. De kan fan inte göra något rätt! Varje dag är det nåt stopp som gör att det blir helt kaos. De fattar inte att allt hade varit så mycket smidigare med tunnelbana? De kan fan ta sig i röven och tro inte att jag kommer betala min resa någon mer gång på era skitiga spårvagnar!

HATA HATA HATA HATA skiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'll stop the world and melt with you

Nu är denna dag snart slut. Har hunnit med ganska mycket.

Tränade imorse, sen hade jag min första historia lektion. Det verkar nice. Vi skulle inte göra någr arbeten tydligen, bara vanliga prov. Passar mig asbra! Sen hade vi 1,5 timme engelska! FY FAN. Sen lika lång biologi, men den lektionen går ju lite snabbare än engelskan... Sen var det tidigt träning, ganska skön. Ca 4000m. Efter det drog jag Alicia och Erla in till stan och röjde barnavdelningen på hm! Jag köpte strumpor (37-38) de passade faktiskt! och en spiderman-sak som jag ska ha ipoden i ;) Och erla köpte coola trosor, haha! Man kan alltså fynda på barnavdelningen! Efter det var det godisdags och vi kollade på en film. "Forgetting Sarah Marshall" den var faktiskt bra, men alla tre var så trötta att den blev ganska seg. Alicia sov typ hela tiden. Så nu är jag ganska trött. Har varit en tuff vecka, men jag är redo för en slapp helg! ;D Men nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på Tila Tequila :P Tror det är final. Värsta fula tjejen som är kvar, shit. Hon ser ut som en kille!

fsm
:)     Hade tänkt lägga upp en bild på Tila med, men det fanns visst bara porrbilder på henne typ. Och hon är faktiskt ganska ful. Btw, hon tog inte fultjejen! :D hon typ lacka totalt! så kul! :D



I'll be him for you if you're her for me

I natt kunde jag typ inte sova. Kändes som jag låg vaken hela natten! Och när jag väl somnade vaknade jag helt chockad över att jag lyckats somna. Hade morgonträning så det var sådär kul, har varit jättetrött hela dagen. Men vi slutade tidigt i skolan så det var nice. Lite tråkigt när jag inte börjat gymma än, finns inte så mycket att göra innan träningen då. Var typ lagkappssyra på träningen, helt sjukt jobbigt! Är verkligen INTE redo för sånt ännu. Nu har jag i alla fall kört 4 pass, heja mig!

Juste, vi har fått två nya i vår simgrupp. En belgare, som jag inte vet vad han heter (han heter nåt konstigt) men vi kallar honom Tintin ;) han är 87:a och typ asgrym på frisim. Men han ska bara vara hos oss fram till januari. Ska typ plugga i gbg. Sen började en rumänska, eller hon är från rumänien, ska tydligen flytta hit helt eller vad man ska säga. En 93:a. Verkade ganska trevligt, men blyg. Snackade inget med henne men... :P Det var väl det jag hade att säga. Jo, vi har fått två nya blattar i klassen, typ bara blattar nu. Fattade inte vad de hette, nåt konstigt typ :S och en från tyskland, som kan svenska. Men han skulle vara här ett år eller nåt. Han var trevlig i alla fall, hamnade i samma grupp som honom på svenskan.


You say you'll always love me like you love your hamster that died when you were nine
If I hang myself in a Christmas tree, would you be missing me? Would you be missing me?

Om man är över 15 vårar, finns inga känslor kvar

Egentligen vill jag inte skriva blogg, men jag vill bara få tiden att gå. Ska antagligen snart gå och lägga mig.

Först vill jag säga att jag och Tinny fick typ sämsta skåpen i skolan! Nereskåp, visserligen stort, men det får alla idrottselever. Men ingen jävla hylla?! Hur fan tänkte de som gjorde de skåpen? Hur ska man göra när det regnar och ALLT blir blött? Jag hatar tisdagar!

Träningen gick jättesegt. Mycket värre än igår, men sen var det ju massa max 50:or också! Inte redo för det än riktigt... Sen dog jag helt och totalt. Och nu sitter jag här med värk i kroppen, härligt. Min säng ser väldigt inbjudande ut.

Slutade i alla fall skolan tidigt. Imorgon börjar vi med schemat. Morgonträning, Matte C, Svenska B och Fysik A. KUL. Var hemma hos Erla innan träningen och åt chokladpuffar och försökte vinna nån Kenny Starfighter-tävling. Jag hoppas hon hittar svaret på nästa fråga! :D

I keep my life on a heavy rotation

Nu har jag gjort mitt första tränings pass efter att ha varit ledig i 3 veckor. Gick helt klart över förväntan. Vi simmade lite mer än 5000 och det gick fint. Okej, jag blev jävligt trött men jag orkade allt och det gick inte allt för långsamt. Så det känns fint! Kommer ha träningsvärk imorgon känner jag på mig. Har redan ont i rumpan. Just nu käkar jag och ska snart skriva träningsdagbok. Har börjat på en ny! Det är Homer som ser ut som den tavlan Skriet, eller vad den heter :P 

Dumbom

Peaches - Dumbom

Dumbom det finns ingen annan mitt hjärta nästan stannar
jag kommer alltid göra allt för dej

Alla pratar om den coolaste killen i plugget
han ska bli min
Fastän han får dom sötaste tjejerna i klassen
Så är det ingen som förstår
Ska alltid vara
Bara vara vi två 

Dumbom det finns ingen annan mitt hjärta nästan stannar
jag kommer alltid göra allt för dej 
Dumbom du måste väl förstå mej att jag kommer få dej 
du kommer alltid vara allt för mej. 
Shoobidobidobi Yeah Yeah, Shobidobidobi Yeah i yeah 
Shoobidobidobi Yeah Yeah, Shobidobidobi Yeah i yeah 

Jag har nog sett hur du tittar kastar blickar på dom andra för jag vet nog
Vem är tjejen som du limmar gör dej till för jag ser dej 
Du kan inte lura mej 
ska alltid vara 
bara vara vi två 

Dumbom det finns ingen annan mitt hjärta nästan stannar 
jag kommer alltid göra allt för dej
Dumbom du måste väl förstå mej att jag kommer få dej 
du kommer alltid vara allt för mej 
Shoobidobidobi Yeah Yeah, Shobidobidobi Yeah i yeah 
Shoobidobidobi Yeah Yeah, Shobidobidobi Yeah i yeah

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

See, somehow I can't forget you

Idag var det första skoldagen. Vi började 10:00 och slutade 10:40. Typ bara information, värsta skönt.

Imorgon ska vi göra nåt projekt på tre timmar + att vi ska hinna äta :S Vi ska gå till nåt ställe i Göteborg (man fick välja på lite olika) typ beskriva platsen, fundera på varför platsen heter som den gör, sen ta reda på svaret. Detta ska sedan redovisas på "bästa lämpliga sätt" inför klassen. KUL. Tinny var inte i skolan, men hon får jobba med mig även om hon inte vill ;) Och jag bestämde att vi ska ha Korsvägen, för den ligger typ 2 hållplatser från skolan eller 5 minuters gångväg. Palla att åka runt i hela Göteborg liksom.

Nu ska jag fixa lite mat och sen ska jag iväg och träna för första gången efter mitt 3 veckors långa sommarlov. Ska bli spännande. Kommer nog kännas tungt, typ som att simma i slime!

slime




ejm
               Saknar EJM! Vi får hopppas på en repris nästa år ;)


korsvägen
Korsvägen!


You always answer with a question

I förrgår var jag då på Lager 157, typ en outlet mitt ute i ingenstans. Var där med morsan och brorsan ;) Köpte en hel del men det mesta var ju billigt så det var nice. Sen åkte jag till träningen och snackade lite med Michael och väntade på att Erla skulle träna klart så att vi kunde åka till NRJ. Kändes lite skumt men skönt att inte träna, men på måndag smäller det igen!

NRJ var i alla fall sämst. Den enda artisten jag kände igen var Ola och han hade jag väl klarat mig utan. Sen sög alla andra också och jag kunde inte en enda låt! Men sällskapen var trevligt och det var kul att träffa Amanda och Carro igen. Och Olle, haha ;) Efter det åkte vi hem till Amanda och sjöng singstar och spelade wii, det var mycket roligare än NRJ!

Dagen efter bakade vi kladdkaka med typ kex i botten, asgod. Det måste jag göra någon mer gång! Fast jag ska ju börja mitt nyttiga liv nu så det får väl bli om ett tag i så fall ;) När jag kom hem oå kvällen fungerade inte internet så jag kollade på en film på tv istället. Dreamgirls... mamma gillade den i alla fall! Nej, men den var ganska bra.

Idag har jag sålt tidningar. Det gick ganska bra, fick mycket dricks. Antagligen för jag hade gjort en balsamkur i mitt hår så det var extra vackert ;) Blev nästan uppäten av en hund också, även det berodde nog till stor del på mitt vackra hår ;)

Nu ska jag bara slappa resten av dagen, eller tills jag åker in till lägenheten igen i alla fall. Har massa grejen jag ska ha med mig och det kommer bli jättejobbigt att släpa dit allt. Sen måste jag typ städa iordning allt i lägenheten och handla, så det blir kanske inte så mycket slappning.

Knullruffs

Just nu fick jag en väldig lust att skriva blogg igen. Så jag ska väl se om jag inte kan komma igång igen.

Idag har jag slappat mest hela dagen. Fast jag har fixat ganska mycket på datorn mest med iTunes. Jag hatar iTunes btw. Kollade lite OS. Sen tvingade mamma mig att städa toaletterna, hon lämnar allt äckeljobb åt mig. Jag lagade faktiskt mat till Olivia och hennes kompis också! Men dagens höjdpunkt var ändå tandläkarbesöket (eller inte) klockan 17:50. Det tar ca 15 minuter att cykla dit och 17:30 hoppade jag in i duschen för jag kom på att mitt hår var fetast och att jag luktade skunk. Så det slutade med att jag fick ta flakmoppen dit och att köra flakmoppe med blött hår slutar aldrig lyckligt kan jag ju meddela. Hade ett härligt knullruffs när jag kom fram, lite pinsamt kanske. Hade i alla fall inga hål, och han tyckte jag hade blivit mycket bättre på att borsta tänderna! Så han behövde typ inte göra något, bara krafsa med en sån där krok. Det är typ det värsta av allt! Bara väntar på att han ska köra ner kroken i tandköttet.

Nu sitter jag framför tvn och kollar på Mimmi. Var ett tag sen man såg det ;) Imorgon ska jag till stan med mamma och sen på NRJ in the park på Liseberg! Ska bli jättekul att träffa carro och amanda (om hon nu kommer), fast det är bara kassa artister som kommer... :P

RSS 2.0